- Credits
- 109.823
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
user pasın süresı varsa .. dıgerı zaten relaxsBunların yanları varmıdır..tesekkür ederim
diğer forumada yazmışsın...birine yazsan yeterli..bugün bu dns gecınmış yenısını bılen varmı???
aktif zaten..aktif dns adresi nedir ustalar. tşk
frb.52-0001.xyz:8080
rıca etsem bi bakarmısınız
http://89.37.116.94:8080/ bu dns twerk iptv dnssi 502 hatası veriyor yeni dnsi erkantuğ usta
özeline attim bitanesi cikarsa buraya paylas ltf tskler
hocam verdınız dns calışmadı dün dns 2 çalışanı dns buldum tşkler...diğer forumada yazmışsın...birine yazsan yeterli..
buyur..* Hidden text: cannot be quoted. *
olması lazımdı..hocam verdınız dns calışmadı dün dns 2 çalışanı dns buldum tşkler...
hoca atıyorum cogu dns sıze ama mesajlar sıte bakım vs oldundan siliniyor yanılmıyorsam...dıger formdada mesaj olarak dms olarak attım...aktıf dns ları sıteden kaynaklı olsa gerek ben sızı habersız bırakmıyorum...olması lazımdı..
neyse bulmuşsun..okey..
eee gönderme sırası sende..
özelime..
Şunlar aktif görünüyorhttp://89.37.116.94:8080/ bu dns twerk iptv dnssi 502 hatası veriyor yeni dnsi erkantuğ usta
TVWERK degisti artik ZeroTV oldu ama DNS cogu aktif TR de aktif mi degilmi bilemicemŞunlar aktif görünüyor
Bi dene bakalım ama bendeki hesaplar çok eskimiş açamadım. Bu twerk(Optimus) epeydir TR'de açmıyor diye biliyorum.
Doğrudur üstad ben açamadım bir türlü. Daha önce açıyordu beğendiğim iyi bir paneldi.TVWERK degisti artik ZeroTV oldu ama DNS cogu aktif TR de aktif mi degilmi bilemicem
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.