Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
bir tek ben bakmıyorum..
tüm arkadaşlarımız bakıyor..destek oluyor..
bu alan hepinizin..
bana ait değil..
lütfen çekinmeden yazın..
sonuçlandıralım..
hepimiz karar verelim..

Ben konunun aynı şekilde devam etmesini istiyom bulamazsak dns vpnli hesapları kullanırız

panel sahipleri forumlara girsin veya girmesin paneli internet ortamına düştüyse önlem olarak url adresini değiştiriyor önlem alıcı mevcut sistemine göre bir kişlik
panele kaç kişi girdi şu anda ne izliyor hepsini görüyorlar dikkat ederseniz çok bilinen bir panel çok url adresi değiştirir internet ortamına düşmemiş bir url çok çok uzun süre
aynı url ile devam eder bu yüzden açıktan paylaşmanın veya primum üyelere özel paylaşmanın çok fazla bir artısı veya eksisi olacağını zanetmiyorum
paylaşılan url adreslerinin dışında bir çok bilgiye sahipler

merhaba , biraz konu dışı olabilir ama görüşümü söyliyeyim bir yeni üye olarak. REKLAM vererek bu işleri yaparsanız hem daha çok para kazanırsınız hemde web siteniz daha çok rağbet görür üye sayınız artar , zaten iptv illegal olduğu için iptv sahipleri sizleri dava edemez, ayrıyeten istedikleri kadar DNS adresi değiştirsinler, yenisini bulup kullanıcılara sunarsınız. siz yani site yetkilileri reklamdan gelecek paraya baksınlar.
bu sadece benim görüşüm adettendir yatırım tavsiyesi değildir :)

Burdaki paylaşılan bazı linklerin başka yerlerde paylaşıldığını düşünmekteyim özellikle özel panellerin ya vip bölümde ya da vip üyelere pm yoluyla atılması taraftarıyım

merhaba , biraz konu dışı olabilir ama görüşümü söyliyeyim bir yeni üye olarak. REKLAM vererek bu işleri yaparsanız hem daha çok para kazanırsınız hemde web siteniz daha çok rağbet görür üye sayınız artar , zaten iptv illegal olduğu için iptv sahipleri sizleri dava edemez, ayrıyeten istedikleri kadar DNS adresi değiştirsinler, yenisini bulup kullanıcılara sunarsınız. siz yani site yetkilileri reklamdan gelecek paraya baksınlar.
bu sadece benim görüşüm adettendir yatırım tavsiyesi değildir :)
Burdaki yönetici arkadaşlar olsun ip tv linki veren üyeler olsun herkes burda hobi olarak yapıyor

http://c02tv.xyz:8080 bunun yanı nedir

merhaba superonline internette vpn gerektirmeyen stalker mac panel bilen varmı

merhaba superonline internette vpn gerektirmeyen stalker mac panel bilen varmı
Vardır tabii ki neden olmasın siteyi şöyle bi dolaşıp araştırsan bulacaksın

Premium bölümünde daha fazla paylaşım yapılırsa daha iyi olacak

üstadlarım http://abgfnx59.xyz:8080 yeni adresleri varmıdır? Teşekkür ederim.

üstadlarım "http://cumhurxtvx.xyz:8080" VPN siz yan adresleri varmıdır?Teşekkür ederim.

üstadlarım "http://cumhurxtvx.xyz:8080" VPN siz yan adresleri varmıdır?Teşekkür ederim.
panel vpn olmadan aktiftir

Bunların yanları varmıdır..tesekkür ederim

Değerli yönetici arkadaşlar herseyin paraya endesklendiği bu dönemde sizlerin sayesinde ücretsiz olarak bu sosyal ortamlara ulaşabiliyor ve bir nebze olsun hayatın bunaltıcı yorucu tarafından uzaklaşıyoruz. Ben sadece bir kullanıcıyım benim gibi birçok arkadaşda vardır profesyonel olarak uğraşmayan sadece üç kuruş kazancını paralı platformlara kaptırmadan izlemek için sizleri takip eden .Ben bu işlerle uğraşan paylaşım yapan arkadaşların bu amaçla yaptığını düşünürdüm hep.Sizin yaptığınız katkı birçok insan icin sandığınızdan da anlamlı olabilir dar gelirli insanlar parasal sınırlamalar ile soyutlandığı spor,sanat,kültürel içerikli yayınlara desteğiniz ile ulaşıyor bunun önemini hatırlarsaniz bu insanlar icin değerinizi unutmamış olursunuz.Şu oluyordur illaki burdan alıp başka yerde paylaşan yada panel sahiplerinin görüp tedbir alması. Ama bu zaten her türlü olacak şeyler pireye kızıp yorgan yakmak çözüm olmaz bence .Bunu para odaklı yapmadığınızı düşünerek ve yazdıklarınızdan bu çıkarımı yaparak yazıyorum .Sizler zaten bu işin içinde olan insanlarsınız ne gelişme oluyorsa sizlerde buna aynı şekilde vakıf oluyorsunuzdur zaten sistem bir yerde tıkanacaksa bu zaten olacak bırakında o gün gelene kadar bizlerde sizden gelen desteğin güveni ile sırtımızı yaslayıp bir keyif yapalım .
Anlayışınıza sığınarak yazdım inşallah kusuruma bakmazsınız.

Son düzenleme:
IPTV ve Hobiler

degerli Arkadaslar ve Üyeler

Hobisi olan kişilerin bile satın alması gereken malzemelere ihtiyacı oluyor. Bedava bi yere kadar gider. En Önemlisi bu Forumda iki ayrintili Üyeler var.
Birinci Üye: Boş zamanlarda televizyon izleyin üyeler ( isteksiz )
Ikinci Üye: sürekli en iyi IPTV’yi kullanmak isteyenler ( Good TV, 5G, 3B, EFE, Titan,.... )

ikinci Üye: olan benim icin burda Hobi olarak görüyorum ve Hobisine devam etmek icin Premium Üyelik satin almasi gerekiyor ve burda kinacak bi durum yok.

bide IPTV Taraci Hobi tarafindan bi bakalim oda Zaman harciyor günlerce yada aylarca. Combo ariyor, Program kotluyor ücretli Proxy veya VPN satin aliyor deniyor ugrasiyor
demek oda kendise göre belli bi yere kadar bedava gidiyor ondan sonra ücrete dönüsüyor Hobisine devam etmek icin.

Moderatörler ve Forum Sahipleri VIP/Premium alanına neyin gireceğine karar verir.

Saygilar ve Sevgiler

Son düzenleme:
üstadlarım http://abgfnx59.xyz:8080 yeni adresleri varmıdır? Teşekkür ederim.
Meşhur her gün panel değiştiren relax panel. Son vpn'siz açılabilen paneli

Vardır tabii ki neden olmasın siteyi şöyle bi dolaşıp araştırsan bulacaksın
süperonlinede çalışır diye yazıyormu yani deneme şansım yok çünkü

süperonlinede çalışır diye yazıyormu yani deneme şansım yok çünkü
Burada verilen hiçbir m3u link veya stb mac server paylaşımlarında öyle bir bilgi yazmaz. Kendin deneyeceksin.

Burada verilen hiçbir m3u link veya stb mac server paylaşımlarında öyle bir bilgi yazmaz. Kendin deneyeceksin.
denemek gibi bir şansım yok çünkü ben süperonline kullanmıyorum bir arkadaşım için sordum hergün evine gidip deneme şansım yok kullanan varsa belki bilgi verir diye sordum konu nereye gidiyor

bugün bu dns gecınmış yenısını bılen varmı???

Son düzenleme:
denemek gibi bir şansım yok çünkü ben süperonline kullanmıyorum bir arkadaşım için sordum hergün evine gidip deneme şansım yok kullanan varsa belki bilgi verir diye sordum konu nereye gidiyor
Lütfen saygılı ve güzel mesajlar yaz..3 mesaj yazmışsın 3 ü de tuhaf ve anlamsız. Bir daha böyle bir dil kullanırsan seni banlarım haberin olsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri