Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
değerli arkadaşlar..
vpn siz olanları vermeyin..
panel sahipleri görür görmez...o dns adresini kaldırıyor...
buda paylaşımdaki m3u url adresleri etkiliyor..
premium üyelerimiz sıkıntıya düşüyor..
dikkate alalım..

tamam ustam bundan sonra dikkat ederim

Selamlar http://uezer.xyz:8080 yan panel var mıdır
http://ares-tv.xyz:8080 patladı

rnista_123
özeline bak 2 adet m3u url gönderdim..çalışıyor..

değerli arkadaşlar..
vpn siz olanları vermeyin..
panel sahipleri görür görmez...o dns adresini kaldırıyor...
buda paylaşımdaki m3u url adresleri etkiliyor..
premium üyelerimiz sıkıntıya düşüyor..
dikkate alalım..
Teşekkürler @By AvALeoN dediklerin çok çoook doğru.Ben defalara sizi uyardım...! Olan burada sizlere oluyor onca emeğinize,zamanınıza olmakta. Sonrasında sevgili üyelerimiz 1 saat bile paylaşımlardan faydalanamıyor link patlıyor DNS (up down) düşüyor.Adamlar penel sahipleri aptalmı değil para kazanacak yalnız burasıda değil tüm bu konuda olan forumları izlemekteler tüm forumlara üyeler özelliklede yerli panel sahipleri biz onların nasıl panellerini kırıyorsak onlarada tabii engelleyecek açıklarını bu daha çokk çokk basit gözleme bağlı önlemleri 1..2 aya kadar bakın neler yapacaklar. Sevgiler kolay gelsin hepinize....

daha önce de dedim premium bölüme açtık ama bence çözüm değil dns yine patlar tff sürekli bir site engelliyor bunun önüne geçemezsiniz bazı önemli dnsleri özelden atsın millet başka çözümü yok usta

sinan31
ustam seninle aynı fikirdeyim...isteyenlere özelden atalım..
sıkıntı azalır..

Sinan az önce sky pee den @By AvALeoN ile görüştüm o buradan gerekenleri yazacak sizin emekleriniz ve üyelerin paylaşımı için en mantıklısını sizler seçiniz........ sevgiler kolay gelsin

ben fikrimi yazdım usta böyle önemli sık sık panel değiştiren panelleri özelden atarız mesela good iptv özelden attık birbirimize 1 aydır kapanmıyor usta özelden atılan iptvleri sadece premium bölümde paylaşalım usta

@sinan31 süper aklımı okudun @By AvALeoN da bu şekilde fikrimi ilettim hepinize kolaylıklar.

ben vip üyeyim ama good panele ulaşamıyorum. özelden gönderir misiniz hocam rica etsem.

Good iptv linkini bana da özelden atarsanız sevinirim. Vip üye

@tery Bu şekilde devam edelim lütfen DM olarak yardım alınız..... Arkadaşlarım yardımcı olacak Teşekkürler.

değerli premium üyemiz..
tery
bendeki good lar..şu an için çalışmıyor..
sinan ustaya özelden ulaş..yardımcı olacaktır..

yönetici arkadaşlar..elinde good olan..üyemize gönderebilir..

Arkadaşlar bu server değişmiş
yenisini bana özelden atabilirmisiniz.

Arkadaşlar bu server değişmiş
yenisini bana özelden atabilirmisiniz.

ana ip dresinde ve diğer yanların hiç biri çalışmıyor..
biraz bekleyelim..
server sorunu olabilir..

Değerli arkadaşlar bu değişen DNS'leri özele gönderme işleminin uygulanmasında bazı tereddütlerim var.

1- Mesela GOOD panelin çalışan dns'si elinde olan başkasına gönderir mi? Titan panel, Vera panel ve benzeri önemli ve çok aranan panellerin çalışan dns'sini başkasına özelden gönderecek mi arkadaşlarımız? Mesela bende çalışan GOOD panel de yok titan panel de yok. Hadi bi arkadaş göndersin bana bunlardan birer adet.

2- Bu şekildeki uygulama sonucu çalışan paneli özelinden alan bir premium üyenin bunu başka yerlerde paylaşmayacağının garantisi var mı?

3-Siteye girenlerin ve yeni üye olanların önemli bir bölümü değişen iptv panellerin yeni adreslerini öğrenmek için siteye giriyor veya üye oluyor. Bu durum "güncel değişen iptv paneller" bölümünün kaç kez tıklandığını gösteren sayıdan açıkça görülmektedir. Dolayısıyla bu sayı hızla düşecektir. Bu da site için olumsuz bir durumdur.

4- Siz nasıl önlem alırsanız alın server sahipleri, serverine üye olmayan birinin, serverine girdiğini tespit ettiği anda ya panel adresini ya üye olmayanın girdiği hesabın panel adresini anında değiştirir. Yani burada verilen paneli kullanma süresi server yetkilisinin kullanıcıyı tespit ettiği ana kadar devam eder.

5-Bu durum forumun amacına da ters düşer bence. Paylaşım yaparak herkesin faydalanmasını sağlamak için kurulan bir sistemin, kişilerin özeline gönderim yapılması yoluna dönüştürülmesi forumların temel amacına aykırıdır.

6-Sadece bir kişinin yararlanacağı bir talep üzerine yöneticilerin bazen dakikalar süren bir uğraş göstererek değişen paneli bulmaya çalışacaklarını da sanmıyorum.

7-Bırakın herkes özgürce yararlansın bu hizmetten. Zaten değişen panel kısa süre sonra gene değişiyor. Burada yazılmayan paneller değişmiyor mu sanki? Onlar da değişiyor.

Bunlar benim görüşlerim herkesin görüşüne de saygı duyuyorum ama belirttiğim nedenlerden dolayı konuyu bir daha değerlendirmenizi diler herkese selamlar saygılar sunarım.

erkantug
erkan hocam..
görüşlerinde çok haklısın..
ama üye sadece paneli öğrenmek için giriyor..öğrendikten sonra hemen çıkıyor..
verdiğimiz emeğe değmiyor..
bu kişilerde zaten..ya başka forumdan..yada panel sahipleri....
peki premium bölüme taşısak nasıl olur..
bununla ilgili görüşün nedir..

çekinmeyin.....
herkes yazsın..ama herkes..
yönetimdeki bütün arkadaşlar..
lütfen görüşlerinizi paylaşın..
buraya yazın..
bir fikir edinmiş oluruz..
ona göre davranırız..

erkantug
erkan hocam..
görüşlerinde çok haklısın..
ama üye sadece paneli öğrenmek için giriyor..öğrendikten sonra hemen çıkıyor..
verdiğimiz emeğe değmiyor..
bu kişilerde zaten..ya başka forumdan..yada panel sahipleri....
peki premium bölüme taşısak nasıl olur..
bununla ilgili görüşün nedir..
Olabilir üstadım. Ama premium üyenin özeline cevap vermek forumun amacına tamamen ters bir uygulama olduğu gibi, değişen paneli uzun uğraşlar sonucu bulan kişinin de emeğine saygısızlık gibi geliyor bana. Ayrıca premium üye "bana değişen paneli göndermek zorundasınız" gibi bir algıya girmesin istiyorum.

Bazı üyeler var bana özelden sürekli değişen panel adresi soruyor. Çalışan hesap göndermemi istiyor. Şu an yapmayı düşündüğünüz bu uygulama (özelden gönderim) bu durumu arttıracaktır.

Ayrıca bu siteden bilgi alamayan başka sitedeki ilgili bölümün yoğunluğunu arttıracak ve yığılma o siteye doğru olacaktır.

Ben normal bölümde paylaşım yapılmasını devam edilmesi taraftarıyım böyle özel mesajların önüne geçemeyiz usta

Ben de normal herkese açık bölümden bu konunun devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

arkadaşlar...çekinmeyin...yazın..
görüşleriniz değerli..
herkes yazsın..

Olabilir üstadım. Ama premium üyenin özeline cevap vermek forumun amacına tamamen ters bir uygulama olduğu gibi, değişen paneli uzun uğraşlar sonucu bulan kişinin de emeğine saygısızlık gibi geliyor bana. Ayrıca premium üye "bana değişen paneli göndermek zorundasınız" gibi bir algıya girmesin istiyorum.

Bazı üyeler var bana özelden sürekli değişen panel adresi soruyor. Çalışan hesap göndermemi istiyor. Şu an yapmayı düşündüğünüz bu uygulama (özelden gönderim) bu durumu arttıracaktır.

Ayrıca bu siteden bilgi alamayan başka sitedeki ilgili bölümün yoğunluğunu arttıracak ve yığılma o siteye doğru olacaktır.
sıze tamamı ıle katılıyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri