M
Modoratör
Misafir
CMS açılımı nedir?
CMS açılımı nedir dediğimizde content management system şeklindedir.CMS belgesi nedir?
Kısaca CMS olarak ifade edilen içerik yönetim sistemi adını İngilizcedeki Content Management System kalıbından alır. İçerik yönetim sistemi; bir web sitesinde ziyaretçi tarafından görüntülenebilen içeriklerin, dosyaların ve tasarımların kontrol edilmesini sağlayan bir tür bilgisayar yazılımıdır.CMS programı ne demek?
CMS programı ne demek?Content Management System olarak bilinen CMS; web sitesindeki bütün dosya, içerik ve tasarıma ait görsellerin yönetilmesinde tam kontrol sağlayan bir yazılım uygulamasıdır.
CMS Programı nasıl kullanılır?
Cms Programı Kullanımı- Program açılır ve kullanıcı ismi “super” veya “admin” olarak giriş yapılır.Şifre ise boş olacak şekilde “giriş” butonuna tıklanır.
- H.264 ekranı ve “Yükleniyor…”
- Program açıldıktan sonra ne yapılacağına dair bilgi ekranı karşınıza gelir ve “TAMAM” butonuna tıklanarak kapatılır.
CMS Uzmanı nedir?
CMS olarak kısaltılmış içerik yönetim sistemi, kullanıcıların özel teknik bilgiye ihtiyaç duymadan, kodlarla uğraştırmadan bir web sitesinde içerik oluşturmasına, yönetmesine ve değiştirmesine yardımcı olan bir yazılımdır.CMS sahibi nereli?
CMS sahibi nereli?CMS (şirket)
Tür | Anonim şirket
Kuruluş | 1980
Kurucu | Tonguç Ösen
Genel merkezi | İzmir, Türkiye
Kilit kişiler | Berat Ösen (Yönetim Kurulu Başkanı)Bertuğ Ösen Büşra Ösen Mesudiyeli
İzmir’in Çiğli İlçesi’ndeki CMS Jant ve Makina Sanayi A.Ş.’de çalışan bir grup işçi, Türk Metal Sendikası’nın çifte standart uyguladığını ileri sürüp eylem yaptı. Sendikadan toplu halde istifa kararı alan işçiler, ücretlerinde de iyileştirme yapılmasını istedi.