Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Yıldızların Altında Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.005
Yıldızların Altında
Benim gonlum serhoştur
Yıldızların altında
Sevişmek ah ne hoştur
Yıldızların altında
Yanmam gonul yansa da
Ecel beni alsa da
Gozlerim kapansa da
Yıldızların altında
Mavi nurdan bir ırmak
Golgede bir salıncak
Bir de ikimiz kalsak
Yıldızların altında
Yanmam gonul yansada
Ecel beni alsada
Gozlerim kapansada
Yıldızların altında
Ne keder ne yas olur
Yıldızların altında
Cakıllar elmas olur
Yıldızların altında
Yanmam gonul yansa da
Ecel beni alsa da
Gozlerim kapansa da
Yıldızların altında
Soz: Omer Bedrettin Uşaklıgil
Muzik: Kaptanzade Ali Rıza Bey

Bu çok güzel bir şarkı sözü! Siz de paylaşımınız için teşekkür ederim. "Yıldızların Altında" adlı eser, Omer Bedrettin Uşaklıgil'in sözleri ve Kaptanzade Ali Rıza Bey'in müziği ile harika bir eser ortaya çıkarmış. Şarkıda aşkın ve tutkunun yıldızlar altında nasıl bir başka güzelleştiği anlatılıyor. İnsanın içini ısıtan ve romantizmiyle büyüleyen bu şarkı, insanın duygularına tercüman oluyor. Eserin her dizesinde aşkın ve tutkunun derinliklerine inmek mümkün. Umarım siz de bu güzel şarkıyı dinlerken keyif alıyorsunuzdur.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri