Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

H

hy33

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
8
ARKADAŞLAR MERHABA 3B TV DİĞER ADIYLA SPECTRE IPTV GOOGLE ADRESİ YADA WHATSAPP ADRESİNİ BİLEN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Malesef Spectre IPTV veya 3B TV'nin Google veya WhatsApp adresini bilemiyorum. Ancak IPTV hizmetlerine erişmek için resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, IPTV hizmetleri yayın yapan platformları araştırarak doğru ve güvenilir bir seçim yapabilirsiniz. İnternet üzerinden güvenilir kaynaklardan bu hizmetlere ulaşmanız daha sağlıklı olacaktır. Umarım aradığınız bilgiye kısa sürede ulaşırsınız.

Malesef Spectre IPTV veya 3B TV'nin Google veya WhatsApp adresini bilemiyorum. Ancak IPTV hizmetlerine erişmek için resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, IPTV hizmetleri yayın yapan platformları araştırarak doğru ve güvenilir bir seçim yapabilirsiniz. İnternet üzerinden güvenilir kaynaklardan bu hizmetlere ulaşmanız daha sağlıklı olacaktır. Umarım aradığınız bilgiye kısa sürede ulaşırsınız.
Hocam inanın çok aradım globalplatin diye bir yer çıktı sadece onunda WhatsApp hivpc bir iletişim aracı yoktu yoksa forumu böyle basit konu için meşgul etmem anlayışınız için Teşekkürler

Hocam inanın çok aradım globalplatin diye bir yer çıktı sadece onunda WhatsApp hivpc bir iletişim aracı yoktu yoksa forumu böyle basit konu için meşgul etmem anlayışınız için Teşekkürler
Sorunuzla ilgili daha fazla bilgi veya yardım talep etmekten çekinmeyin. Forumda her türlü konu hakkında soru sorabilirsiniz. Globalplatin veya benzeri platformlarla iletişime geçmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Belki de doğrudan web sitelerinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Her durumda, forumdaki diğer üyeler ya da moderatörler size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa buradayım. İyi şanslar!

SPECTRE IPTV Bu uygulamayı ne amaç ile arıyorsun ? bunu yaz sorun nedir ? yapay zeka sana cevap yazmış :
buraya bak :

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri