Hilmi Türkmen’in İddiaları Çöktü: Saraçhane’deki Gencin Açıklaması Gündem Oldu!

06:54 - 27 Mart 2025 | Güncelleme: 07:28 - 27 Mart 2025
Özgür Özel’in mitinginde gençlik temsilcisi olarak yer alan Bengisu Akın, AKP’li isimler tarafından asılsız iddialarla hedef gösterildiğini belirterek hukuki süreç başlatacağını açıkladı.
CHP lideri Özgür Özel’in Saraçhane’de gerçekleştirdiği mitingde otobüsün üzerinde yer alan Bengisu Akın, AKP'li bazı isimler tarafından hakkında ortaya atılan asılsız iddialara tepki gösterdi. Akın, kendisinin savcı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürülmesini öven paylaşımlar yaptığı iddia edilen Ezgi Yıldız olmadığına dikkat çekerek, "Yasal haklarımı kullanacağım" dedi."HEDEF GÖSTERİLİYORUM"

25 Mart 2025 tarihinde mitinge gençlik temsilcisi olarak katıldığını belirten Akın, yayılan yanlış bilgilere karşı video çekerek açıklamada bulundu. Akın, "Bana ait görüntüler başka bir kişiymiş gibi gösterilerek dezenformasyon yapılmasını üzülerek takip ediyorum. Bu asılsız iddialar beni rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.
YALAN HABERLERE KARŞI HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAK
Akın, başta Yeni Şafak, Aydınlık ve Türkiye Gazetesi olmak üzere bazı medya kuruluşlarından şikâyetçi olacağını belirterek yasal süreci başlatacağını duyurdu. Ayrıca, yalnızca gençlik temsilcilerinden biri olarak mitinge katıldığını ve yanlış bilgilerle hedef gösterilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.HİLMİ TÜRKMEN PAYLAŞIMINI SİLDİ
Gelen tepkiler üzerine Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bengisu Akın’ı yanlış kişi olarak hedef gösterdiği paylaşımını sildi. Ancak bazı medya organlarının asılsız iddiaları yaymaya devam ettiği öğrenildi."Hilmi Türkmen’in İddiaları Çöktü: Saraçhan