S
SoruCevap
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı