Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz

Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri