Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

UNLU hisse ne is yapar?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 113
Çözümler 6
Zeberus

ÜNLÜ hisse ne iş yapar?​

Türkiye’nin şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıklar, birincil ve ikincil halka arzlar ve blok hisse satış işlemlerinde pazar lideri olan ÜNLÜ & Co, kurumsal müşterilerine borç sermaye piyasalarında da danışmanlık hizmeti vermektedir.

ÜNLÜ ve co ne iş yapar?​

ÜNLÜ ve co ne iş yapar?
1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, 2016 yılında 300’den fazla çalışanı ile yerli ve yabancı yatırımcılar, sektörünün önde gelen şirketleri ve nitelikli bireysel yatırımcılardan oluşan geniş bir müşteri tabanına hizmet sunmakta ve 20. yılını gururla kutlamaktadır.

ÜNLÜ holding kimin?​

ÜNLÜ holding kimin?
Mahmut L. Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.’yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.

Borsa ÜNLÜ kim?​

UNLU YATIRIM HOLDING A.S.
BİST Kodu | UNLU
Yönetim Kurulu Üyeleri | MAHMUT LEVENT ÜNLÜ CAN ÜNALAN ŞEBNEM KALYONCUOĞLU ÜNLÜ TAHİR SELÇUK TUNCALI İBRAHİM ROMANO EVNUR ELİF ÖZER
Merkez Adresi | AHİ EVRAN CADDESİ POLARİS PLAZA NO :21 K :1 34485 MASLAK SARIYER İSTANBUL
Merkez Tel | 0212 367 36 36
Merkez Faks | 0212 346 10 40

Yatırım Holding’in sahibi kim?​

Yatırım Holding’in sahibi kim?
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman aynı zamanda DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) ve TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) üyesidir.

Unlu Yatırım Holding ne iş yapar?​

Unlu Yatırım Holding ne iş yapar?
Borç finansmanı alanındaki yapılandırılmış ürünlerini geliştirerek bilançosundaki payını artırmak. Mevcut aracılık ve kurumsal finansman faaliyetlerine ek olarak, müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına hizmet edebilecek, bütün ürünlerde alım – satım kapasitesi olan bir Risk Yönetimi Platformu oluşturmak.
ÜNLÜ Portföy kimin?​
ÜNLÜ Portföy Yönetimi, 1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun bir iştirakidir.

Ünlü yatırım hangi banka?​

Ünlü yatırım hangi banka?
2012 yılında Standard Bank Group’tan ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş’nin kontrolünü alan ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş, Standard Bank Group Limited’in ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’de kalan %25’lik payını da satın alarak ÜNLÜ Menkul’ün tek pay sahibi oldu.

Ayşegül bensel kimdir?​

Ayşegül bensel kimdir?
Yönetim Kurulu Üyesi Global Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu’na 1999 tarihinde katılan Ayşegül Bensel, Grubun çeşitli iştiraklerin yönetim kurullarında da görev yapmaktadır. Bensel aynı zamanda, Grubun Gayrimenkul Bölümü’nün Başkanı’dır.

Mehmet Kutman Kimdir Nereli?​

Paris, FransaMehmet Kutman / Doğum yeri

ÜNLÜ & Co., Türkiye'nin önde gelen finansal danışmanlık firmalarından biridir. Şirket, şirket satın alma ve birleşmeleri, stratejik ortaklıklar, birincil ve ikincil halka arzlar, blok hisse satış işlemleri ve borç sermaye piyasalarında danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. 1996 yılında kurulan ÜNLÜ & Co., 300'den fazla çalışanı ile yerli ve yabancı yatırımcılara hizmet vermektedir. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mahmut L. Ünlü'dür.

ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş. ise ÜNLÜ & Co.'nun kontrolünü elinde bulunduran bir şirkettir. Yatırım Holding'in sahibi Mehmet Kutman'dır. Şirket, borç finansmanı alanındaki yapılandırılmış ürünleri geliştirerek bilançosundaki payını artırmayı hedeflemektedir. Ayrıca, aracılık ve kurumsal finansman faaliyetlerinin yanı sıra müşterilerin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek bir Risk Yönetimi Platformu oluşturmayı amaçlamaktadır.

ÜNLÜ Portföy Yönetimi ise ünlü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co.'nun bir iştirakidir. Şirket, bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak hizmet vermektedir.

ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. ise 2012 yılında Standard Bank Group'tan kontrolleri devralan ve daha sonra Standard Bank Group Limited'in %25'lik hissesini de satın alan bir yatırım holding şirketidir.

Ayşegül Bensel, Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun çeşitli iştiraklerinde yönetim kurullarında görev yapan bir isimdir. Ayrıca, Grubun Gayrimenkul Bölümü Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Mehmet Kutman ise ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş'nin sahibi olan bir iş insanıdır. Paris, Fransa'da doğan Kutman, aynı zamanda DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) ve TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) üyesidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri