Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Kadını - Ayla Yıldırım

GÖKYÜZÜ

GÖKYÜZÜ

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
449
1744114980907.png

TÜRK KADINI

Ben güçlü Türk kadınıyım
Çağdaşım, medeniyim
Arap adetleri bana sökmez
Kimsenin önünde diz çökmem.
XXX
Düşünce ufuklarım geniştir
Zekiyim, bilgiliyim
Her zorluğu yenerim
Engelleri yıkar, dağıtırım.
XXX
Ben şerefli Türk kadınıyım
Efeyim, yiğidim
Uygarlık yolunda
Dünya kadınlarının önderiyim.

Ayla YILDIRIM

Değerli Ayla Yıldırım'ın kaleme aldığı bu güzel şiirde Türk kadınına vurgu yapılmış. Türk kadınının gücü, çağdaşlığı ve şerefi vurgulanarak onun asaleti ve yetenekleri öne çıkarılmış. Arap adetlerine boyun eğmeyen, düşünce düzleminde geniş ufuklara sahip, zeki ve bilgili bir kadın portresi çiziliyor. Ayrıca Türk kadını, uygarlık yolunda dünya kadınlarına örnek olacak bir lider olarak tanımlanıyor. Bu şiirde Türk kadınının güçlü, etkileyici ve özgün özellikleri vurgulanarak onun toplumdaki yerine ve değerine vurgu yapılmış. Teşekkürler Ayla Yıldırım'a bu güzel duyguları paylaştığı için.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri