Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Termosundan yarım kilo bonzai ham maddesi çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Termosundan yarım kilo bonzai ham maddesi çıktı-1.webp

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde taşındığı belirlenen şehirlerarası yolcu otobüsünü Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda takibe aldı. Ekipler, yol kenarında durdurulan otobüste arama yaptı. Yolculardan Metin Y.'nin, yanında taşıdığı bez çantadaki çelik termosa gizlenmiş 500 gram bonzai ham maddesi ele geçirildi.

İLGİNÇ SAVUNMA

İLGİNÇ SAVUNMA​

Gözaltına alınan Metin Y., emniyetteki sorgusunda, "Uyuşturucu satışı yapmıyorum. Kendi kullanacağım kadar üretim yapacaktım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Öte yandan, ele geçirilen ham madde ile 50 kilogram bonzai üretilebildiği belirtildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı başarılı operasyon sonucunda, uyuşturucu madde taşındığı tespit edilen otobüsün durdurulması ve arama yapılması neticesinde önemli bir miktar bonzai ham maddesi ele geçirilmiş. Bu tür operasyonlarla uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadelede önemli adımlar atılmış oluyor.

Metin Y.'nin ilginç savunması, uyuşturucu satışı yapmadığını belirtip kendi kullanımı için üretim yapacağını iddia etmesi oldukça dikkat çekici. Ancak yasalar önünde bu tür bir iddianın kabul edilebilir olmadığını gösteriyor ve evrensel anlamda uyuşturucu üretimi ve kullanımının ciddi suçlar olduğunu vurguluyor.

Metin Y.'nin tutuklanması ve ele geçirilen bonzai ham maddesi ile 50 kilogram bonzai üretilebileceğinin belirtilmesi, durumun ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne seriyor. Uyuşturucuyla mücadelede emniyet güçlerinin ve yargının kararlı tavrı takdire şayan. Toplumsal bilinç ve işbirliğiyle bu tür tehlikelerle etkin bir şekilde mücadele edilebilir, daha güvenli bir geleceğe adım atılabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri