Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Termosundan yarım kilo bonzai ham maddesi çıktı, savunması pes dedirtti: Üretim yapacaktım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Termosundan yarım kilo bonzai ham maddesi çıktı savunması pes dedirtti Üretim yapacaktım-1.webp

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde taşındığı belirlenen şehirlerarası yolcu otobüsünü Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda takibe aldı.

Ekipler, yol kenarında durdurulan otobüste arama yaptı. Yolculardan Metin Y.'nin, yanında taşıdığı bez çantadaki çelik termosa gizlenmiş 500 gram bonzai ham maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Metin Y., emniyetteki sorgusunda, "Uyuşturucu satışı yapmıyorum. Kendi kullanacağım kadar üretim yapacaktım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Öte yandan, ele geçirilen ham madde ile 50 kilogram bonzai üretilebildiği belirtildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yarım kilo bonzai ham maddesi ele geçirdiği operasyon hakkında detaylı bilgi veriliyor. Ekipler, uyuşturucu madde taşındığı belirlenen otobüsü takibe alarak Metin Y.'yi yol kenarında durdurduklarında çelik termos içinde gizlenmiş 500 gram bonzai ham maddesi buldular. Metin Y. ise sorgusunda "Uyuşturucu satışı yapmıyorum. Kendi kullanacağım kadar üretim yapacaktım" şeklinde ifade verdi. Ancak yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.

Ele geçirilen bonzai ham maddesiyle 50 kilogram bonzai üretilebileceği de belirtiliyor. Bu olay, uyuşturucu ticareti ve üretimiyle mücadelede alınan önlemlerin önemini bir kez daha vurguluyor. Uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti toplum sağlığını tehdit eden ciddi bir sorundur ve bu tür operasyonlarla bu tehlikenin bertaraf edilmesi için büyük çaba sarf edilmektedir. Bu tür suçlarla mücadele eden güvenlik güçlerine teşekkür etmek gerekir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri