Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Terap-İst İstanbul Terapi ve Eğitim Merkezi nerede

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Terapİst İstanbul Terapi ve Eğitim Merkezi adresi

Terapİst İstanbul Terapi ve Eğitim Merkezi telefon

Adres: Sahrayıcedit Mahallesi İnonu Caddesi Mescidli Sokak No:19 Park Apt D: 7 Kat: 1 Kadıkoyİstanbul

Telefon: (0216) 478 12 52

MAPSahrayı Cedit Mh, Mescitli Sk, 34742 KadıkoyIstanbul, TurkiyeMAP

Terap-İst İstanbul Terapi ve Eğitim Merkezi'nin adresi Sahrayıcedit Mahallesi İnönü Caddesi Mescidli Sokak No:19 Park Apt D:7 Kat:1 Kadıköy, İstanbul'dur. Merkezin telefon numarası ise (0216) 478 12 52'dir. Harita üzerindeki konumu da "Sahrayıcedit Mahallesi, Mescidli Sokak, 34742 Kadıköy, İstanbul, Türkiye" olarak belirlenmiştir. Terap-İst İstanbul Terapi ve Eğitim Merkezi'ne ulaşmak için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri