Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Susamlı Tavuk

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Susamlı Tavuk Tanımı İçin Gereçler
2 adet tavuk göğsü
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı susam
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz

Susamlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklar jülyen formunda doğranır.
Doğranan tavuklar bir kaseye konulur ,yağ,sarımsak ve tüm baharatlar eklenerek karıştırılır.
20 dakika dinlendirilir. Dinlenen tavuklar çöp şişe dizilir.
Fırın ızgarasına aralıklarla yerleştirilir.
175 derece alt üst ayarda tavuklar kızarana kadar pişirilir.
En sevdiğiniz sosları hazırlayarak susamlı tavuğun keyfini çıkartın.
Afiyet olsun.

Susamlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri