Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ SONERBOZKURT35 PAYLAŞIMLARI

sonerbozkurt35
* Hidden text: cannot be quoted. *

Arkadaşlar buyrun verdiğim linkteki siteye gidin ve üyelik oluşturun free seçip ücretsiz ıp tv linkinizi alın 24 Saatlik olduğuna aldanmayın altta iki adet dana DNS verecek onları kullanın bu sayede 1 Aylık ücretsiz ıp tv'ye sahip olacaksınız. Şimdiden iyi seyirler
Teşekkür ederim. İşlem tamam. Test gçnderildi.

Teşekkür ederim. İşlem tamam. Test gçnderildi.
Güle Güle kullanın 1 Ay rahatsınız ;)

Güle Güle kullanın 1 Ay rahatsınız ;)
sonerbozkurt Bey gönderilen m3u adres 1 gün süreli idi. Alttaki 2 URL ile kontrol ettiğimde de bitiş süresi yine 1 gün görünüyor.
http://mojoott.online --- İlk URL gönderilen URL. İkinci ve 3. URL ise sitedeki URL adresleri.

sonerbozkurt Bey gönderilen m3u adres 1 gün süreli idi. Alttaki 2 URL ile kontrol ettiğimde de bitiş süresi yine 1 gün görünüyor.
http://mojoott.online --- İlk URL gönderilen URL. İkinci ve 3. URL ise sitedeki URL adresleri.
Benim 1 Ay oldu anlamadım

Benim 1 Ay oldu anlamadım
soner Bey size verilen URL adresleri aynı mı, farklı mı? Farklı ise sizdeki URL adresleri verebilirsen bendeki kullanıcı adı ve şifre ile deneyeyim. Belki de bendeki de 1 ay süreli olabilir.

Aktif Germany IPTV Hesapları
DİKKAT : VPN İsteyebilir

tesekurler

Aktif Germany IPTV Hesapları
DİKKAT : VPN İsteyebilir

tesekurler

40 Kişilik Yabancı

VPN İle kullanabilirsiniz

MAC (Yabancı-Yerli Karışık) AKTİF

Son düzenleme:
Yerli Paneller

Devam Ediyoruz...

teşekkürler

Arkadaşlar buyrun verdiğim linkteki siteye gidin ve üyelik oluşturun free seçip ücretsiz ıp tv linkinizi alın 24 Saatlik olduğuna aldanmayın altta iki adet dana DNS verecek onları kullanın bu sayede 1 Aylık ücretsiz ıp tv'ye sahip olacaksınız. Şimdiden iyi seyirler
Soner hocam streamhut tan M3U aldım bilgisayarda çalışıyor ama televizyonda çalışmıyor , televizyon NEXTstar makine ile bakıyorum acaba portu mu yanlış yapıyorum 80 ve 8080 le deniyorum bir türlü olmuyor , çalıştırdığım anda makine kapanıyor

Soner hocam streamhut tan M3U aldım bilgisayarda çalışıyor ama televizyonda çalışmıyor , televizyon NEXTstar makine ile bakıyorum acaba portu mu yanlış yapıyorum 80 ve 8080 le deniyorum bir türlü olmuyor , çalıştırdığım anda makine kapanıyor
cep telefonunda da aynısını yapıyor yüklediğim an m3u yu uygulamayı kapatıyor

cep telefonunda da aynısını yapıyor yüklediğim an m3u yu uygulamayı kapatıyor
Usta ben sadece bilgisayardan denedim diğerlerini hiç denemedim. Yalnız 1 Ay süreli gibi göründüğüne aldanmayın kesinlikle olmuyor 1 Günlük yayın veriyorlar yani kandırmaca var ;)

RELAX Panel Yeni DNS

Vavoo Türk Kanalları

Ekli dosyalar

Sevğlili ve çok kıymetli hemşehrim vovo hiç kurmadım android tv kutusunda baba yardımcı olurmusun

Sevğlili ve çok kıymetli hemşehrim vovo hiç kurmadım android tv kutusunda baba yardımcı olurmusun
Kurmana gerek yok, verdiğim listeyi m3u olarak masaüstüne kaydedin isterseniz vlc ile dosya aç diyerek seçin ve kullanın

Aktif Çalışan Paneller

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri