Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SON DAKİKA... Ekrem İmamoğlu Antalya'da konuştu: Bizim mutlaka yeni bir başlangıca ihtiyacımız var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

SON DAKİKA... Ekrem İmamoğlu Antalya'da konuştu: Bizim mutlaka yeni bir başlangıca ihtiyacımız var​

İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı aday adaylığı sürecinde dördüncü durağı olan Antalya'da gündeme dair önemli mesajlar verdi.
kapak_son-dakika-ekrem-imamoglu-antalyada-konusuyor-iktidara-mesajlarini-surdurdu-993133.jpg

İBB ve TBB başkanı Ekrem İmamoğlu dün İzmir ve Kayseri'deki çalışmalarının ardından bugün de Adana'ya geçti. İmamoğlu, Adana'da gündeme dair birçok mesaj verdikten sonra Antalya'ya geçti.
CHP'li İmamoğlu Cumhurbaşkanı aday adayı ünvanı ile Antalya'da kürsüye kendisi için yazılan şarkı ile çıkarak partililere ve destek verenlerine şu şekilde seslendi:
"Toroslarda eğer bir duman tütüyorsa kimse bu ülkenin geleceğinden şüphe etmesin. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Zor bir mücadelenin içinden geçiyoruz. Mübarek Ramazan ayında bütün dualarımızla güzel bir ay geçmesini istiyoruz. Gençlerimizle, kadınlarla, beyefendilerle her birinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum.
Ahlakı, dürüstlüğü, helal lokmayı bırakmışlar, "Halka hizmetin Hakk'a hizmet" düsturunu unutmuşlar, vatandaşa herkese "Yasak" diyorlar. "Ekonomi uzmanıyım" diye geçinenler milletin ocağına incir ağacı dikti. Tarımı ve üretimi bitme noktasına getirdi. Bunlardan Antalya da nasibini aldı.Türkiye'de en fazla gayrimunkul ve kira artışının olduğu il olmuş. Her geldiğimde Expo alanının borç yükünü belediye başkanımız aktarmaktadır. İşte bu akıl "Her şeyi ben bilirim" aklıdır. Sadece Antalya'ya bunu yapmakla kalmadılar. Önce 250 bin dolara sonra da 400 bin dolara ev alanları vatandaş yaptık. Ülkemizin vatandaşlığını ticari bir ürün yaptılar. Bu evleri alanlar 3 sene sonra kar edecek şekilde evleri sattılar. İşte ben buna karşıyım. Başka ülkenin vatandaşının Türkiye vatandaşlığı üzerinden para kazanmalarına karşıyım. Eskiden tayini Antalya'ya çıkan devlet memuru refah seviyesi olan bir şehire gideceği için sevinirdi. Şimdi "Ben o kadar kirayı nasıl ödeyeceğim?" diyerek üzülüyor.

YENİLİK MESAJI​

Bizim mutlaka yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Bizim yeni bir kalkınma planına ihtiyacımız var. Ülke olarak şehir şehir sektör sektör patinaj yapan hale dönüştük. Hemen yola koyulmamız lazım. Bu güzel ülke turizm ve tarımın yanısıra teknoloji alanında da büyük bir potansiyele sahiptir..."

Ekrem İmamoğlu'nun Antalya'da yaptığı konuşmaya dair paylaştığınız bilgiler son derece önemli ve detaylı. İmamoğlu'nun partililere ve destekçilere hitaben yaptığı konuşmada öne çıkan mesajlara değinelim:

1. İmamoğlu, Toros Dağları'nda bir duman tüten varsa ülkenin geleceğinden şüphe edilmemesi gerektiğini vurgulamış. Bu ifadeyle ülke genelinde yaşanan zorluklara rağmen umut ve direniş çağrısı yapmış.

2. Ramazan ayını dualarla anmanın ve güzel geçmesini dileyerek, gençler, kadınlar, beyefendiler ve herkesi Ramazan ayını tebrik etmiş. Bu saygı ve hoşgörü dolu yaklaşımı önemli.

3. İmamoğlu, ahlak, dürüstlük, halka hizmet anlayışı gibi değerlerin unutulduğunu belirterek eleştirilerde bulunmuş. Halkın sorunlarını, özellikle ekonomik zorlukları ve yasakları gündeme getirmiş.

4. Antalya'nın ekonomik durumu ve sorunlarına dikkat çekerek, tarım ve üretim gibi stratejik sektörlerin nasıl etkilendiğine ve vatandaşların nasıl mağdur olduğuna işaret etmiş. Expo alanı borçlarına ve emlak piyasasındaki sorunlara da vurgu yapmış.

5. Yenilik ve başlangıç gerekliliği üzerinde durarak, ülkenin kalkınma planlarına ve sektörlere odaklanılması çağrısını yapmış. Turizm, tarım ve teknoloji gibi alanlarda fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini vurgulamış.

İmamoğlu'nun konuşmasından anlaşıldığı kadarıyla, ülkenin karşı karşıya olduğu zorluklara ve olumsuzluklara karşı bir mücadele ve değişim çağrısı yaparken, halkın ekonomik ve sosyal yaşamında yaşanan sorunlara da dikkat çekmiş. Yapıcı ve çözüm odaklı bir tutum sergileyerek, gelecek adına umut verici mesajlar iletmeye çalışmış.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri