M
Modoratör
Misafir
Silahlı özel güvenlik olmak için kaç puan?
Yani 25 soruluk silah sorularını cevaplamasına gerek yoktur. Silahsız özel güvenlik adaylarının 100 soruluk kısımdan alması gereken puan 60 puandır. 100 soruluk kısımdaki her doğru cevabın 1 puan olması sonucunda 60 adet doğru yapması yeterli olacaktır.Özel güvenlik Eğitimi kimler verebilir?
Özel güvenlik Eğitimi kimler verebilir?Özel Güvenlik Temel Eğitimi Silahlı Güvenlik Eğitimi ; 21 yaşını doldurmuş olan ve en az lise mezunu bireylerin katılabildiği, 4 hafta süren ve 11 farklı ders gördükleri eğitim türüdür.
Özel güvenlik kursu dersleri nelerdir?
Özel güvenlik kursu dersleri nelerdir?7 gün Temel Dersler: Etkili İletişim, Güvenlik Tedbirleri, Yangın Bilgisi, Kalabalık Yönetimi, Kişi Koruma, Genel Kollukla İlişkiler, Uyuşturucu Madde Bilgisi, İlk Yardım, Güvenlik Sistem ve Cihazları gibi temel dersleri göreceksiniz.
Özel güvenlik sınavını kazanmak için kaç puan almak gerekir?
Sınavda başarılı olmak için silah bilgisi dışındaki 100 sorudan en az 60 puan almak zorunludur. Yazılı 25 sorudan ve atıştan alınan puanların toplamının en az 60 olması gereklidir ki ortalama puan 60 ve üstü olsun, aksi halde başarısız olunacaktır.Silahlı özel güvenlik Sınavı nasıl oluyor?
Silahlı özel güvenlik Sınavı nasıl oluyor?Silahlı uygulama eğitimi sırasında yapılan eğitim ve sınav değerlendirme atışları 15 metre mesafeden yapılır. Sınavda 5 atış yapılmakta ve hedefte olan her atış 10 puan olmak üzere, toplamda 50 puan üzerinden hesaplanmaktadır.
Silahsız özel güvenlik dersleri nelerdir?
Silahsız özel güvenlik dersleri nelerdir?Güvenlik Temel Eğitim Programı Ders İsimleri ve Süreleri
| DERSİN ADI | SÜRE
2 | Güvenlik Tedbirleri | 20 Saat
3 | Güvenlik Sistem Ve Cihazları | 5 Saat
4 | Temel İlk Yardım | 10 Saat
5 | Yangın Güvenliği Ve Tabii Felaketlerde Müdahale Tarzı | 8 Saat