Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serdar Ortac Aradın mı Şarkısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Serdar Ortac Aradın mı Şarkısı
Serdar Ortac Aradın mı Şarkı Sozleri
Aklıma gelmiyor artık
Ne cabuk unutuldu yuzun
Bana aşkını vermeye kalkma
Ne yazık ki yalanmış sozun
Başka bir aşka gucum yok
Seneler cabuk yordu beni
Butun omrumu uğruna verdim
İsteseydi arardı beni
Gunah mı yalan mı
Yurekli olda cevap ver
Seni son defa arzularken
Bana bir kerecik cevap ver
Aradın mı seni yar diye koynuma saklarken
Aradın mı geceler boyu hasreti koklarken
Aradın mı kabul etmeden ayrılığı
Cevap ver

"Aradın mı" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde aşk acısını anlatıyor. Şarkıda, aşk acısı çeken bir kişinin duyguları ve içsel çatışmaları dile getiriliyor. Aşkın yalan olduğunu düşünen ve artık hayal kırıklığına uğrayan kişinin hüzünlü hikayesi anlatılıyor.

Sözlerde, unutulan bir yüz, boşan arzular, kırılan umutlar ve verilen emekler anlatılıyor. Aşk acısının getirdiği yalnızlık ve çaresizlik hissi güçlü bir şekilde vurgulanmış. Ayrılığın yarattığı acı ve özlem de şarkının temel temasını oluşturuyor.

Şarkının duygusal derinliği ve içten anlatımı, dinleyiciyi etkilemeye yetiyor. Bu tür şarkılar dinleyicilerin duygusal anlamda kendilerini ifade etmelerine ve hüzünlerine tercüman olmalarına yardımcı olabilir. Serdar Ortaç'ın yorumuyla "Aradın mı" şarkısı, birçok dinleyiciye dokunan ve içlerindeki duyguları uyandıran bir eser olma özelliğine sahip.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri