M
Modoratör
Misafir
Samsung servis takibi nasıl yapılır?
Bu durumda cihazın servis takibini yapabilmek için, Samsung destek birimiyle online olarak veya Samsung müşteri hizmetleri birimini arayarak irtibata geçebilirsiniz. Bu birimler sizlere cihazınızın online takibini yapabilmeniz için “Müşteri Numarası” veya “Servis Takip Numarası” verecektir.Samsung servisi kacta aciliyor?
Samsung.com Hizmetleri ve pazarlama bilgileri, yeni ürün ve hizmet duyurularının yanı sıra özel teklifler, etkinlikler ve haber bültenleri. Ürün tercihlerinizi güncelleyerek sizin için önerilerde bulunmamıza yardımcı olun….| | Seyhan
Çalışma Saatleri | Hafta İçi | 09:00
18:00
Cumartesi | 09:00
18:00
Samsung garanti telefonum nerede?
Samsung garanti telefonum nerede?Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’ni arayın.
Samsung Servis ücreti ne kadar?
Samsung Servis ücreti ne kadar?Servis Formu
Samsung Televizyon | – | Garanti kapsamı dışında servis ücreti
Samsung Televizyon Servis Bedeli | – | 50 TL.
32″ 39″ Samsung Televizyon Tamir | – | 100 TL.
40″ 49″ SamsungTelevizyon Tamir | – | 150 TL.
50″ 59″ Samsung Televizyon Tamir | – | 250 TL
Samsung Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?
Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.Samsung Teknik Servis hafta sonu açık mı?
Sadece Apple, Sadece Samsung ve Sadece Huawei müşterilerine hizmet veren servisleri Cumartesi günleri de 18:30’a kadar açıktır. Pazar günü ise Huawei Kadıköy servisi ve Apple Ümraniye servisi hariç diğer tüm teknik servisler kapalıdır.Araba servisleri kaçta açılır?
Araba servisleri kaçta açılır?TÜVTÜRK SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? TÜVTÜRK, hafta içi her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bununla birlikte Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda ise hizmet vermemektedir.
Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?
Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?Ücretsiz arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Samsung Çamaşır Makinenizi yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı Çamaşır Makinenizi adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespıtı yaptırabilirsiniz.