Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada cengi Gormek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

ruyada cengi takımı tutmak
ruyada cengi ile birlikte oynamak
Ruyanizda bir cengi takimi tutarak eglendiginizi gormek, bir yakininizin cok zor bir durumda olduguna ve ona mut laka yardim elinizi uzatmaniz gerektigine isarettir Cengi ile bir likte karsi karsiya gecerek oynadiginizi gormek, cok kotu ve sizi cidden uzecek bir haber alacaginiza delalet eder

Rüyanızda Cengi takımını tuttuğunuzu görmek, yakın çevrenizden birinin zor bir durum ile karşı karşıya olduğunu ve ona yardım etmeniz gerektiğini işaret edebilir. Bu durumda, o kişiye destek olmanın ve yardım elinizi uzatmanın önemli olduğunu gösterir.

Cengi ile birlikte oynarken karşı karşıya gelmek ise, olumsuz ve sizi üzecek bir haber alacağınıza işaret edebilir. Bu durumda dikkatli olmanız ve karşılaşabileceğiniz kötü bir duruma hazırlıklı olmanız gerekebilir. Rüyalar sembolik anlamlar taşıdığı için genellikle bu tür olaylar yaşanmaz, ancak dikkat etmek ve önlem almak her zaman önemlidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri