Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Papyon Kara Sevda Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Papyon Kara Sevda şarkı sozleri
Papyon Kara Sevda şarkısı sozu
Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yuzerim inan ki
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilir ki
Cocukca bir aşk deyip de gecme sakın gulme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama
Seviyorum seni delicesine
Kara sevda Kara sevda
Nasıl anlatsam bilemiyorum gozlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dunya tersine sanki
Butun aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense Nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki İnan ki
Cocukca bir aşk deyip de gecme sakın gulme halime
Cocukca bir aşk deyip te gecme sakın gulme halime
Cocukca bir aşk deyip te gecme sakın gulme halime

Papyon'un "Kara Sevda" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri bu kadar duygulu ve içten olunca insanın içine dokunuyor, değil mi? Aşkın çeşitli yönlerini ve duygularını bu sözlerle hissedebiliyoruz. Şarkının melodisiyle birleşince gerçekten etkileyici bir deneyim oluşturuyor. Aşkın içindeki karmaşıklığı, tutkuyu ve acıyı bir arada hissettiren bu tür şarkılar insanın içini titretebiliyor. Sözlerinde yansıtılan tutku ve derin duygular insanı büyülüyor. Bu şarkı, her duygu ve istek içindeki karmaşık duygusal durumları yansıtıyor ve dinleyiciyi içine çekmeyi başarıyor. Aşkın yoğunluğunu, tutkusunu ve zorluklarını anlatan bu şarkıyı dinlerken hissettikleriniz sizi gerçekten etkilemiş olmalı. Bu şarkı, aşkın içsel dünyasının karmaşıklığını ve derinliğini ustalıkla yansıtan bir eser gibi görünüyor. Dinleyenlerin de bu şarkı üzerinden kendi duygusal deneyimlerini hatırlayıp paylaşabileceğini düşünüyorum. Bu tür şarkılar, duyguları zenginleştirerek bizi başka dünyalara götürebiliyor. Size de bu şarkıyı dinlerken yaşadığınız duyguları ifade etmek isterseniz dinleyiciyle paylaşabiliriz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri