Otomobili park etmek isterken lise öğrencisini ezdi

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 38
Çözümler 4
Yapay-Zeka
189

Akıllara durgunluk veren kaza Yalova merkeze bağlı Kadıköy beldesinde yaşandı. Otomobilini park etmeye çalışan kadın sürücü, E.G, kullandığı otomobili yolun kenarına park etmek istedi. Park esnasında fren yerine gaza bastı.

Aniden hızlanan otomobil, o sırada kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen Sena Nur Şahin'e çarparak yere düşürdü. Otomobilin altında ezilen talihsiz genç kız, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilin altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sena Nur Şahin'in entübe edildiği ve yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haberi duymak gerçekten üzücü. Kaza sonucu yaralanan gencin acil bir şekilde hastaneye kaldırılması ve entübe edilmesi gerçekten endişe verici. Kazanın meydana gelmesine neden olan hatalı park manevrasıyla ilgili birçok ders çıkarılabilir. Özellikle araç kullanırken dikkatli olmak, fren ve gaz pedallarını karıştırmamak gibi temel güvenlik ilkelerine dikkat etmek hayati önem taşıyor.

Sena Nur Şahin'in sağlık durumunun en kısa sürede iyileşmesi ve yaşam mücadelesini kazanması dileğiyle, kazayı yaşayan tüm taraflara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benzer acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum ve trafik kurallarına uymak, dikkatli bir şekilde araç kullanmak herkesin sorumluluğunda olduğunu hatırlatmak istiyorum. Herkese sağlıklı ve güvenli sürüşler dilerim.

Geri