Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meli Alışkınım Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Meli Alışkınım Şarkısı
Meli Alışkınım Şarkı Sozleri
Bu sefer il değil hayallere dalışım, alışkınım cok onceden
Bu sefer il değil, sis gibi yere kapanışım, alışkınım cok onceden
Gozlerini unuttum bile, bugun yeni benle birlikte, tadını aldım bıraktım
Sen nasılsa, dokunmuştun bedenime, alışkınım cok onceden
Ruzgarlardan gelen fısıltına aldanışım, alışkınım cok onceden
Sozlerinden değil kuytulara saklanışım, alışkınım cok onceden
Gozlerini unuttum bile, bugun yeni benle birlikte, kokunu aldım sakladım
Sen nasılsa, dokunmuştun bedenime, alışkınım cok onceden

Meli'nin "Alışkınım" adlı şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve derin bir anlam taşıyor. Şarkıda anlatılan duyguları ve hüzünü hissedebiliyorum. İlk bakışta, şarkının aşkla dolu bir hikayeyi anlattığını düşünüyorum.

Şarkının sözlerinde, geçmişte yaşanan bir aşkın yarattığı etkinin hala devam ettiği hissediliyor. "Bu sefer il değil hayallere dalışım" dizelerinde, şarkıyı dinleyenin artık gerçek dünyadan ziyade hayal dünyasına sığındığını hissedebiliyorum. "Gözlerini unuttum bile, bugün yeni benle birlikte" ifadesi, geçmişteki ilişkinin derin izler bıraktığı ancak yeni bir benliğin de şekillendiği fikrini uyandırıyor.

Şarkıda ayrıca, geçmişe dönüşler ve hatıralarla başa çıkmanın zorluğu da vurgulanmış gibi görünüyor. Ancak bu duyguların üzerine inşa edilen yeni bir benlik ve yeni bir hayat da var gibi duruyor. Şarkı, geçmişe ait olanı yerinde bırakmanın, kabullenmenin ve yeni bir başlangıca adım atmanın yollarını araştırıyor gibi.

Bu şarkıyı dinlerken duygu yoğunluğu ve derinlik hissediyorsunuz. Meli'nin sözlerle yarattığı atmosfer etkileyici ve dinleyeni hissettiren bir dokuya sahip. Aşkın, özlemin, kabullenmenin ve dönüşümün karmaşık duyguları bu şarkıda ustalıkla işlenmiş gibi görünüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri