Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maklube

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Maklube Tanımı İçin Malzemeler
2 tane orta havuç
3 tane orta uzunluk patlıcan
3 tane orta uzunluk patates
2 modül tavuk göğsü
2 su bardağı pirinç
1 adet et bulyon

Maklube Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pirincimizi az yağda tuzla kavurup, sıcak suyumuzu koyuyoruz ve bir tane et bulyon atıyoruz, pilavımız pişince demlenmesi için bez yardımıyla sarıp köşeye kaldırıyoruz.
Sonra halka halka doğradığımız materyallerimizi az yağda patlıcanları havuçlarımızı patateslerimizi kızartıyoruz tuzlayıp, en son kuş başı doğradığımız tavuk göğsümüze biraz tuz ve toz kırmızı biber ekleyip kavuruyoruz.
Sonra ocaktan aldığımız tencerede sırasıyla tavukların üstüne patatesleri, havuçları ve patlıcanları diziyoruz, en son pilavımızı alıp döküyoruz bastırıyoruz.
Servis edeceğimiz vakit bir tepsiye karşıt çevirip, tencerenin üstüne biraz vurup, sunum yapıyoruz afiyet olsun.
Maklube Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri