Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lahana Mezesi (Ekşileme)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Lahana Mezesi (Ekşileme) Tanımı İçin Materyaller
Haşlama İçin;
5-6 yaprak lahana
1.5 litre su
Sos İçin ;
2 yemek kaşığı zeytin yağı
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tam limon suyu
Baharatlar; (Arzuya göre)
Kırmızı biber
Pul biber
Sumak
Kimyon
Zerdeçal
Nane
Tuz

Lahana Mezesi (Ekşileme) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Lahanaları gelişi hoş doğrayalım, 10 dakika haşlayalım.
Sos materyallerini bir kapta karıştıralım.
Haşlanan lahanamızı süzelim lakin suyunu atmayalım yararları saymakla bitmez.
Lahanayı bir kaba alalım ve evvel karıştırdığımız sosumuzu, sonrada baharatları ek ederek karıştıralım. (Kimyon,zerdeçal, pul biber, sumak ve tuz kullandım).
Güzelce karıştıralım ve servis edelim hepinize afiyetler olsun efendim.
Lahana Mezesi (Ekşileme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri