Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kavurmalı Pilav

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kavurmalı Pilav Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı terme pirinci
Yarım çay bardağı tel şehriye
150 gram kavurma
1 yemek kaşığı tereyağ
2,5 su bardağı su
Tuz

Kavurmalı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pirinçler evvelden sıcak tuzlu suda bir saat kadar bekletilir.
Tereyağını pilav tenceremize alıp eritiyoruz tel şehriyeleri ekleyip, kavuruyoruz.
Güzelce yıkadığımız pirinçleri ekleyip, 3-4 dk kadar kavuruyoruz.
2,5 su bardağı sıcak suyu ve tuzu ekleyip, karıştırıp, kavurmayı da üste ekleyip, kısık ateşte pirinç suyu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun
Kavurmalı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri