Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamyonet, kar küreme aracına çarptı; 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Kamyonet kar küreme aracına çarptı 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı-1.jpg

Ardahan’da kar küreme aracına çarpan kamyonetin sürücüsü Muhammed Adam (25) hayatını kaybetti, yanındaki 2 kişi ise yaralandı. Kaza, sabah saat 10.30 sıralarında Ardahan-Kars kara yolunun Hasköy bölgesinde meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle yolda tuzlama yapan kar küreme aracına, Kars’tan Ardahan’a mobilya taşıyan ve plakası öğrenilemeyen Muhammed Adam’ın kullandığı kamyonet arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Muhammed Adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyonette sıkışan yaralılar Cesur İnce ve Abubekir Omak, AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı ve Ardahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın ardından yolda kısa süreli trafik aksaması yaşandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ardahan'da meydana gelen bu üzücü kaza hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Kar küreme aracına çarpan kamyonetin sürücüsü Muhammed Adam'ın hayatını kaybetmesi gerçekten çok üzücü. Yanındaki 2 kişinin de yaralanmış olması bu olayı daha da acı hale getiriyor.

Kar yağışı nedeniyle zaten zorlu olan trafik koşullarında yaşanan bu tür kazaların önlenmesi için daha fazla dikkat ve özen gösterilmesi gerekiyor. Kar küreme araçlarının çalışma sahalarında daha iyi belirtilmesi ve sürücülere gerekli uyarıların yapılması, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir.

Sürücülerin hava ve yol koşullarına uygun şekilde araç kullanmaları, yola çıkmadan önce araçlarının eksiksiz bir şekilde bakımlarını yaptırmaları, hız limitlerine riayet etmeleri ve güvenli mesafeyi korumaları hayati önem taşıyor.

Kazada hayatını kaybeden Muhammed Adam'a Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Jandarma ekiplerine başarılar diliyorum, kazayla ilgili soruşturmanın sonuçlarına ulaşılmasını ve benzer acı olayların yaşanmamasını umuyorum. Trafik kurallarına ve güvenli sürüş tekniklerine uyulması herkesin can güvenliği için önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri