Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşkembe Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
İşkembe Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 kg dana işkembe (ben kasaptan hazır aldım)
Terbiye için;
Yarım limon suyu
1 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
Tuz
Servis için;
5-6 diş ezilmiş sarımsak
Pul biber
Sirke

İşkembe Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle doğranmış hazır aldığım işkembeyi yarım saat sirkeli suda beklettim. Yıkadım süzgeçten geçirdim.
Düdüklü tencereye aldım üzerine geçene kadar bir buçuk lt su ekledim. 1 saat pişirdim .
Bir kâsede yarım limon suyu, yumurta sarısı ve unu bir bardak su ile açtım pişmiş olan işkembenin suyundan bir kepçe ek ederek tencereye yavaş yavaş ekledim.
Bu ortada ocak kısıkta çorba kaynar vaziyette tuzunu da ek ettikten sonra servis tabağına aldım.
Sarımsak, sirke ve pul biber eşliğinde servise sundum ️
İşkembe Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri