Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Program İptv uygulaması yapalımmı

Akif1234

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
569
Merhaba ustalar

Ben düşünüyorum da bir iptv uygulaması olsa forumumuzun güzel olmazmı Mesela ücretsiz yani normal üyeler için Feed olmayanları eklesek Film dizi sınırlı olsun. Sonra vip olanı yaparız İşte feed yayın yada film dizi daha çok olur.Yöneticiler için de ayrı yapalımmı bu oylama ile olsun

İyi çalışmalar

Merhaba ustalar

Ben düşünüyorum da bir iptv uygulaması olsa forumumuzun güzel olmazmı Mesela ücretsiz yani normal üyeler için Feed olmayanları eklesek Film dizi sınırlı olsun. Sonra vip olanı yaparız İşte feed yayın yada film dizi daha çok olur.Yöneticiler için de ayrı yapalımmı bu oylama ile olsun

İyi çalışmalar
@Akif1234 usta benim uzun zamandır yapılmasını istediğim bir sistem, böylelikle forum'a Premium Üye kazandırmak için çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu sistemi çok seneler önce @sinan31 ustanın da yakından bildiği şu an aktif olmayan bir forumda uygulamıştık çok ta ilgi çekmişti. Belli bir ücret karşılığında Premium Üyelerin istifadesine sunulmuştu. Hatta biraz aha ileri gidip bu özel panel ve yayınları özel bir Player tasarlayıp onun içine gömmek ve üyenin mac adresini buraya entegre ederek dışarı taşınmasını önleyerek uzun soluklu olarak faydalanmasını sağlayabiliriz.

@Akif1234 usta benim uzun zamandır yapılmasını istediğim bir sistem, böylelikle forum'a Premium Üye kazandırmak için çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu sistemi çok seneler önce @sinan31 ustanın da yakından bildiği şu an aktif olmayan bir forumda uygulamıştık çok ta ilgi çekmişti. Belli bir ücret karşılığında Premium Üyelerin istifadesine sunulmuştu. Hatta biraz aha ileri gidip bu özel panel ve yayınları özel bir Player tasarlayıp onun içine gömmek ve üyenin mac adresini buraya entegre ederek dışarı taşınmasını önleyerek uzun soluklu olarak faydalanmasını sağlayabiliriz.
Hangi forum usta o benden o kadar forum yok 3 tane var tabii zeberus usta bir forum daha kuracaktı noldu sonra anlamadım biz yöneticiler için ayrı bir yer olsa mesela bizde oradan izleriz

Hangi forum usta o benden o kadar forum yok 3 tane var tabii zeberus usta bir forum daha kuracaktı noldu sonra anlamadım biz yöneticiler için ayrı bir yer olsa mesela bizde oradan izleriz
Maalesef kapandı usta

Forumprime vardı bi omu

zaten uygulama var ustalar maxusta geliştiremeden siteden ayrıldı siz geliştirin ustalar benim o kadar vaktim yok ustalar

Usta uygulama nerde bide maxusta neden gitti

Bu mu usta biliyorum bu ay içinde çıkacak zaten zeberus usta söyledi geçmiş olsun maxustaya

tamam bunu geliştirin usta yarım kaldı usta

tamam bunu geliştirin usta yarım kaldı usta
Usta yardım istenirse elimizden geldiği ve bilgimiz yettiğince yardımcı oluruz sıkıntı yok. Yeterki bu konuda talep gelsin. Emin ol bu aralar benim de vaktim çok kısıtlı ama bir şekilde yetişmeye çalışıyorum.

aynen usta haklısın soner usta

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri