İntizar doğduğu gün abisi öldüğü için annesi ona bu ismi vermiş.16 yaşında beste yapmaya başlayan intizar,Ağrı Eğitim Fakultesinden mezundur.
İntizarın sanatçılığa ilk adımı atması ile ilgili röportajdan bir kesit;"Ben sürekli şarkı yapıyordum.Üniversite yıllarımda, okul paramı çıkarmak için şarkı söylüyordum.Radyocu arkadaşlar beni dinlemeye gelmişler.Onlar Sibel Can’ın bir konser vereceğini söylediler.Benim oturduğum semtte Menemen de...Benim de çıkmamı istediler.Ben yok dedim. Utanırım, sıkılırım.Neyse sahneye en sonunda çıktım ve çok beğenilmiş ki o kayıt bir şekilde Ferdi Tayfur’un eline geçmiş.Sonra beni çağırdı.Ben gelmiycem dedim.O tekrar çağırdı yine gelmiycem dedim.Niye gelmiyorsun kızım dedi, yani bu fırsat herkesin eline geçmez dedi.Bende, bu çok çabuk bir fırsat oldu, bu beni ürkütüyor dedim ama o sen gel dedi."
SANATÇININ ADI: İNTİZAR
MÜZİK TÜRÜ: Pop&özgün
DOĞUM TARİHİ: 1974
EĞİTİM DURUMU: Atatürk ünv. Ağrı Eğitim Fak. edebiyat Bölümü
MÜZİĞE BAŞLANGIÇ TARİHİ: İlkokul Yıllarından İtibaren
ÇALDIĞI ENSTRÜMANLAR: Gitar-Saz
MESLEĞİ: Öğretmen adayı
SIRASIYLA ALBÜM İSİMLERİ: Gelinçik. Gece nemi, Göcebe,Aldanırım,Nazar Boncuğu, Ihlamurlar Altında
ALBÜM ADEDİ : 6
SON ALBÜM ADI: Ihlamurlar Altında
SON ALBÜMDEKİ ESER TOPLAMI: 12
ALBÜM MÜZİK YÖNETMENİ: Boğaziçi Müzik
ALBÜMDEKİ BESTE VE SÖZ YAZARLARI: bu albümdeki 9 tane eser kendisine ait
ÇALIŞTĞI SON FOTOĞRAFÇI: Bilinmiyor
ÖNCEKİ KLİP İSİMLERİ: Gelinçik - Uykum Firari - Yağmurlar Canımı Alsın - Ah senin Küsmelerin - Sensiz Olamam - Nazar Boncuğum - Ihlamurlar Altında
KLİP ADEDİ: 7
SON KLİP ADI: Sensiz Olamam
SON KLİP YÖNETMENİ: Mithat GÜÇLÜ KARATAŞ
SON KLİP ÇEKİM MEKANI: Saraçhan
çok çok severimmmm
İntizarın sanatçılığa ilk adımı atması ile ilgili röportajdan bir kesit;"Ben sürekli şarkı yapıyordum.Üniversite yıllarımda, okul paramı çıkarmak için şarkı söylüyordum.Radyocu arkadaşlar beni dinlemeye gelmişler.Onlar Sibel Can’ın bir konser vereceğini söylediler.Benim oturduğum semtte Menemen de...Benim de çıkmamı istediler.Ben yok dedim. Utanırım, sıkılırım.Neyse sahneye en sonunda çıktım ve çok beğenilmiş ki o kayıt bir şekilde Ferdi Tayfur’un eline geçmiş.Sonra beni çağırdı.Ben gelmiycem dedim.O tekrar çağırdı yine gelmiycem dedim.Niye gelmiyorsun kızım dedi, yani bu fırsat herkesin eline geçmez dedi.Bende, bu çok çabuk bir fırsat oldu, bu beni ürkütüyor dedim ama o sen gel dedi."
SANATÇININ ADI: İNTİZAR
MÜZİK TÜRÜ: Pop&özgün
DOĞUM TARİHİ: 1974
EĞİTİM DURUMU: Atatürk ünv. Ağrı Eğitim Fak. edebiyat Bölümü
MÜZİĞE BAŞLANGIÇ TARİHİ: İlkokul Yıllarından İtibaren
ÇALDIĞI ENSTRÜMANLAR: Gitar-Saz
MESLEĞİ: Öğretmen adayı
SIRASIYLA ALBÜM İSİMLERİ: Gelinçik. Gece nemi, Göcebe,Aldanırım,Nazar Boncuğu, Ihlamurlar Altında
ALBÜM ADEDİ : 6
SON ALBÜM ADI: Ihlamurlar Altında
SON ALBÜMDEKİ ESER TOPLAMI: 12
ALBÜM MÜZİK YÖNETMENİ: Boğaziçi Müzik
ALBÜMDEKİ BESTE VE SÖZ YAZARLARI: bu albümdeki 9 tane eser kendisine ait
ÇALIŞTĞI SON FOTOĞRAFÇI: Bilinmiyor
ÖNCEKİ KLİP İSİMLERİ: Gelinçik - Uykum Firari - Yağmurlar Canımı Alsın - Ah senin Küsmelerin - Sensiz Olamam - Nazar Boncuğum - Ihlamurlar Altında
KLİP ADEDİ: 7
SON KLİP ADI: Sensiz Olamam
SON KLİP YÖNETMENİ: Mithat GÜÇLÜ KARATAŞ
SON KLİP ÇEKİM MEKANI: Saraçhan
çok çok severimmmm