Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haşil (Kars Xaşil’i)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı yarma
2 yemek kaşığı un
Yarım tatlı kaşığı tuz
Yoğurt
Sarımsak
3 yemek kaşığı tereyağı

Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncellikle haşıllık yarmayı tencereye koyun.
Üstünü geçecek kadar sıcak su ve tuz ek edip kısık ateşte suyunu biraz çekene kadar pişirin.
Yarmaya un ek edin ve kıvam alıp pişene kadar devamlı karıştırın.
Ocağın altını kapatın.
Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika demlenmeye bırakın.Afiyet olsun bacıkolar
Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri