Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By AvALeoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Olmadı usta vpnli istesem niye sorayım ikincisi verdiğin hiç çalışmadı usta
özeline bak..

ilkini bulamadım ikincisini kendim buldum vpnsiz halini

http://pr34.x1x2.xyz:8080 çalışanı var mı acaba.Teşekkürler...

bu soruldu good dns paylaşamayız çabuk patlıyor

Hocam Merhaba Bu Panelin VPN siz Yan Paneli varsa şimdiden Teşekkürler

Arkadaslar bu sefer cogu kisiye GoodTV DNS özelden paylastim eger tekrardan patlarsa artik sadece PREMIUM Üyelerimize verilcekdir

Premium üyeler icin Premium Bölümene yaziniz

eger burda ikidebir tekrarlanirsa yorumunuzu silcem Good TV DNS den sormakdan ltf uzak durunuz

iyi hafta sonlari

Son düzenleme:

Serdar1980

ustama bu güzel yorum için teşekkür ederim..

@Serdar1980 usta rica etsem DNS'i bana da atabilirmisiniz.

Bu arada google üzerinden ufak bir araştırma yaptım ve bizim aslında gizli kalması gereken içerikler rahatlıkla bulunmuş buna bir çözüm üretmek gerekli diye düşünüyorum. Özellikle paylaşımlarda Panel isimlerini yazmamak önlem anlamında faydalı olabilir.

Son düzenleme:
@Serdar1980 ve @sonerbozkurt35 teşekkürler @sonerbozkurt35 googleye gerek yok biz onu başka yöntemler ile izlemekteyiz ..!sana şunu belirteyim telegramın varsa telegram kanallarını izle takip et sana önerim bu bak bakalım 15 dakika sonra kim buradan neler almış oralara götürmüş şimdilik takipteyim sakin sakiiin . PATLAMAM YAKINDIR ..!Herkese Sevgiler Kolay gelsin.

@Serdar1980 ve @sonerbozkurt35 teşekkürler @sonerbozkurt35 googleye gerek yok biz onu başka yöntemler ile izlemekteyiz ..!sana şunu belirteyim telegramın varsa telegram kanallarını izle takip et sana önerim bu bak bakalım 15 dakika sonra kim buradan neler almış oralara götürmüş şimdilik takipteyim sakin sakiiin . PATLAMAM YAKINDIR ..!Herkese Sevgiler Kolay gelsin.
BU KONU HAKKINDA DETAYLI BİR ARAŞTIRMA YAPACAGIM ARKADASLAR

Usta hep takipteyim hatta sadece Telegram ile sınırlı değil Forumlara da bakıyorum

arkadaşlar bunun TR de çalışanı rica edebilirmiyim..

Çalışan var mı acaba. Şimdiden teşekkürler.

Çalışan var mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
bunu vereyim ama açarmı bilmem..

* Hidden text: cannot be quoted. *
Maalesef, teşekkürler.

Maalesef, teşekkürler.
biraz bekle tekrar inceliyorum..
elimde 2 adet var..
birini sana özeline gönderdim.

Maalesef, teşekkürler.

* Hidden text: cannot be quoted. *
http://xc1.vpnip.in:80
usta bende rica etsem

Serdar ustam veya ustalarım yardımınıza ihtiyaç var bunun yan panelini rica ediyorum
http://mstrxtv55.xyz:8080

http://bibertv.xyz:8080 vpnsiz yanı nedir acaba üstatlar

hesap varsa bakalım ghyjukmtyht

ustam aktif vipdağon var ona eşleştiriyorum kırmızı yanıyor tarattım 5 adet programla 30 tane combo ile malesef bir hit düşmedi ilginve alakan için teşekkür ederim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri