Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
http://adamsiptv.xyz:8080 vpnsiz yanı varmı acaba

arsivden

* Hidden text: cannot be quoted. *
teşekkürler üstat

arsivden

Teşekkür ederim ustam emeğine sağlık kanalları geliyor ama açmıyor bende sanırım vpn istiyor Türk Telekom da

rıca etsem bi bakarmısınız

arsivden

bunların hepsi aynımı

birol500 https://dengeserver.com/ bu siteye gir bilgisayara uygulamayı indir kullanıcı bilgilerinle indirdi
ğin playrle denge serveri izle

DEĞERLİ MODARATÖR ARKADAŞLARIM.VE YÖNETİCİLERİM..
---GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER---
PREMİUM BÖLÜMÜNE TAŞINACAKTIR..
NEDENİ İSE...
NORMAL ÜYE OLUP..PAYLAŞILAN DNS'Yİ BAŞKA SİTELERE TAŞIYANLAR..
DİĞER SİTELER...( KENDİLERİ BULMUŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR..)
PANEL SAHİPLERİ...( HEMEN DNS'Yİ DEĞİŞTİRİYORLAR....)
VESAİRE..VESAİRE..

PREMİUM OLANLAR ETKİLENMEYECEK..DAHA ÇOK FAYDALANACAK..
VE DESTEK ALMAYA DEVAM EDECEK..

BAHSETMİŞKEN...ŞU AN PREMİUM OLMANIN TAM ZAMANI..
YILLIK EN DÜŞÜK ÜCRET UYGULANIYOR..( 300 TL.)
YOĞUNLUK BAŞLADIĞINDA BU FİYATLAR DEĞİŞECEKTİR..

DEĞERLİ MODARATÖR ARKADAŞLARIM.VE YÖNETİCİLERİM..
---GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER---
PREMİUM BÖLÜMÜNE TAŞINACAKTIR..
NEDENİ İSE...
NORMAL ÜYE OLUP..PAYLAŞILAN DNS'Yİ BAŞKA SİTELERE TAŞIYANLAR..
DİĞER SİTELER...( KENDİLERİ BULMUŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR..)
PANEL SAHİPLERİ...( HEMEN DNS'Yİ DEĞİŞTİRİYORLAR....)
VESAİRE..VESAİRE..

PREMİUM OLANLAR ETKİLENMEYECEK..DAHA ÇOK FAYDALANACAK..
VE DESTEK ALMAYA DEVAM EDECEK..

BAHSETMİŞKEN...ŞU AN PREMİUM OLMANIN TAM ZAMANI..
YILLIK EN DÜŞÜK ÜCRET UYGULANIYOR..( 300 TL.)
YOĞUNLUK BAŞLADIĞINDA BU FİYATLAR DEĞİŞECEKTİR..
vipler taşımıyacaklar mı ? mevzu taşıma ise
bize kalan sabah akşam url si değiitirilip servis edilen relax hesaplar mı olacak_
iyi bir karar değil bence

Son düzenleme:

Max-Usa

hocam müsade ederseniz...bu konuyu kilitleyeceğim..premium bölümden devam edilsin..

değerli üyemiz..

alitas

bu konu altındaki paylaşımlar çok istismar ediliyor..
premium olupta taşıyanlar tabiki tespit edilir..gereken yapılır..
biraz düzene girer..panel değişmesi daha aza indirgenir..

usta karara saygı duyuyorum ama hiçbir zaman panel değişmesi bitmeyecek çünkü tff den sürekli yasak yiyor hemen başka yanına geçiyor taşıyan sence normal üyeler mi bence modlarda taşıyor bu görüşünüze saygı duysam da önüne geöemezsiniz usta

doğru diyorsun sinan ustam..
zararı en aza indirgemeye çalışıyoruz..
dns kaybı azalır..modaratörleride takip ediyoruz..

Şahsen ben farklı bir sitede bulduğum bir m3u adresini kendi tarama programım ve combolarım ile taratıp tespit ettiklerimi burada paylaşıyorum. Fakat elimden geldiğince paylaşılanların aynısı olmamasına özen gösteriyorum. Fakat bir MOD arkadaş buradan alıp farklı bir sitede paylaşırsa bu çok büyük hata olur. Yapılıyor yada yapılmıyor diyemem...
Son Karar yine siz Yönetici arkadaşların'dır.

Son düzenleme:
soner ustam görüşlerini paylaştığın için teşekkürler..
modaratörleri takip ediyoruz..
sıkıntılı bir durum gördüğümüzde biz değil..onlar düşünmeli..bir daha bu foruma gelemezler..

Merhaba siz sevgili üyelerimizin dikkatine...! Dns yan panel istekleriniz burada olan değerli usta arkadaşlarım size yardımcı olacaktır .Şu şekilde : Paylaşımı olan,paylaşımdan yararlanan siz üyelerimiz Dns yada yan panel konusunda bundan sonra puan konusu uygulanacaktır.
1: Dns yada yan panel konusunda zaten arkadaşlarım deneyerek paylaşım yapmaktalar (O an itibari ile devem eden zamanda uygulama cevap vermeyebilir bir garantisi ASLA YOKTUR )
2:Yardım alan üyeler sırf teşekkür ile bundan sonra forumlarımızda YARDIM ALAMAYACAKTIR.!
3: Üye detaylarından ve paylaşımlarından like takip edilecek Belli kişi yada kişiler öyle kendine Müslüman OLAMAYACAKTIR.
4:Yardım alan kişi yada kişiler Taramalarında çalışan linkleri paylaşacaktır.(Kendi taramalarında tarama çokluğu kendine aittir)
5:Yardım alan üye yada üyeler aksi durumda yardım alamayacktır.
6:Burda yer alan bilgi,Link HİÇ BİR ŞEKİLDE BAŞKA FORUM YADA SİTELERDE TELEGRAMDA PAYALAŞIMA YASAKTIR aksi durumda tespitinde (Ki tespit edeilecek )Uyarılmadan Forumlarımızdan BANLANACAKTIR.!
Tüm üyelerimize duyurulur.Sevgiler...

KONUYU KAPATAN (Kiiltleyen sevgili kardeşim ustam @By AvALeoN )Konuyu tekrardan açacaktır .konu başlığı Ona aittir.Teşekkürler.

Merhaba @sonerbozkurt35 konu günceldir .Sana verilen sky pee adresimize gelebilirisin.Hepinize Teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri