Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
Deniyorum ama açmıyor

Deniyorum ama açmıyor
bunuda dene..

olmazsa user-pass gitmiştir..

Son düzenleme:
elimde başka dnssi hiç olmadı bu panelin ama kanal listesi var işe yarayacaksa.

TR: ULUSAL TR: SPOR TR: HABER TR: SINEMA TR: COCUK TR: BELGESEL TR: MUZIK TR: RADYO DK: DANMARK DE: DEUTSCHLAND DE: SPORT TV DE: KINO LIVE DE: KINDER TV DE: DOKUMENTATION RUSLAND FRANCE ITALIAN US: USA US: NBA-NFL-NHL-MLB US: PPV LIVE EVENTS US: USA LOCALS CHANNELS US: SOCCER / MLS / UEFA / FOOTBALL EVENT CAN: CANADA USA LATINO UNITED KINGDOM NL: HOLLAND PORTUGAL MEXICO ARGENTINA GREEKLAND NO: NORWAY SW: SVERIGE ALB: ALBANIA BIH: BOSNIA EX- YU MK: MAKEDONIA SRB: SERBIA INTERNATIONAL SPORT VIAPLAY LIVE EVENT F1 FORMULA 1 / MOTO GP 7X24 LIVE SERIES

Hocam bunu çok aradım bulamıyorum türk kullanicili hesaplarından bulma şansınız varmı http://pro-max.me:8089/

ikisi farklı panel uyducu usta

SAĞOL SİNAN USTAM

Merhaba

Çalışanı varsa verebilir misiniz

aktif muelyasa ban yemişsin eski adı kalitetv yeniadı guek iptv

hacı47 sorduğun denge server timsah değil http://denge.click:8080/ bu dns aktif

ustalarım lütfen yardıcı olurmusunuz

Merhaba Hocam
Bunların Mümkünse VPN siz olan varsa şimdiden Teşekkürler

* Hidden text: cannot be quoted. *
usta çok teşekkürler

Arkadaşlar bunun yenisi hakkında yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar bunun yenisi hakkında yardımcı olabilirmisiniz
acik

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri