Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
server.beastxser.xyz:80buna vpn gerekmiyor..
bakmadan sormayın..
Senin hesabı Almanya vpn ile pc'de açtım. Rahat izleniyordu. Ancak biraz sonra gitti. Ben şu an superonline'deyim.Evet usta eski denge server bende de eskiden kalma hesap var yeni hesap elimde yok usta
bunları deneyinhttp://tv.euwinline.xyz:8080 bu dnsye bir bakarmısın erkantuğ usta bende çalışmadı aveleon ustanın işi vardı herhalde dönemedi bana
2 tane yan yakaladım..veriyorum..
* Hidden text: cannot be quoted. *
Merhaba, yenisini bilen var mı ?
Teşekkür ediyorum usta ...* Hidden text: cannot be quoted. *
vera'yı da unuttuk epeydir bakmadım ben hiç. Bendeki hesaplar çok eski. Ozan usta'nın verdiği ile açamadım. Bendeki hesaplar çökmüştür büyük ihtimalle. Bulabilirsem veririm.veranın yeni dnssini bliyonmu erkan usta hesap var dns yok maalesef
Gönder usta bi nakalım olacak mıproxy ile taramada 3 tane geldi benim ip adresimi banlıyo denemek isteyene 1 adet vereyim test etsin
tam kadro gönder test edeyim..rıca etsem bi bakarmısınız kanallar geliyor açmıyor
rıca etsem bi bakarmısınız kanallar geliyor açmıyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.