Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
sa hayırlı akşamlar iptv calışmıyor
Ne gibi sorunlar alıyorsunuz efendim?

Ne gibi sorunlar alıyorsunuz efendim?
birinci linki yükledim calışmadı ikinci linki birinci linkin başına yazdım calışmadı saygılar

Efendim anladığım kadarıyla yanlış yerde mp3 url arıyorsunuz bu verdiğim adresten ücretsiz arkadaşlarımızın paylaşımlarından ve çalışan mp3 url si ile ip tv izleyebilirsiniz saygılar https://frmsitesi.com/forums/yerli-ip-tv-paylasimlari.488/

Not: mp3 url banlanma olasılığı vardır çalışmayan olursa başka bir mp3 url deneyebilirsiniz

Merhaba Sevgili üyelerimiz burada paylaşıma sunulan her türlü verilen:
linklerin hiç bir garantisi YOKTUR...!

Yapılan tüm paylaşımlar TEST unsuruna bağlıdır.
Formumuzda yer alan paylaşımlarımızda yorumlarınıza Dikkat ediniz.ÇALIŞMADI.OLMADI, Gibi cevaplara yer vermeyiniz.!
Formumuzda link veren arkadaşlarımız test edip paylaşıma vermekteler.
Zaman ve Tarih gibi çalışma garantisi asla yoktur....!
BU VEYA BUNA BENZER YANIT VERENLER FORUMDAN UYARISIZ OLARAK UZAKLAŞTIRILACAKTIR. TÜM ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE...!

bunun
yeni adresi nedir ustalarım

ustalar yeni aktif dns adresini bilen paylaşabilir mi? tşk

ustalar yeni aktif dns adresini bilen paylaşabilir mi? tşk
aktif..

http://kayseritv.xyz:8080/c/ bunu kullan limonun yerine

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri