- İstatistikte sabit
Evet modemi kapatıp aç. Verdiğim panelle hesabın açmıyorsa elindeki hesap aktif değil demektir. Yeni hesapları araştır.
Hocam bi aralar bu sitenin paneli vardı baya ne oldu buna ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet modemi kapatıp aç. Verdiğim panelle hesabın açmıyorsa elindeki hesap aktif değil demektir. Yeni hesapları araştır.
Bak verdiğim Panel aktif. Ancak benim elimde 55 adet titan hesabı var ama sadece bir tanesi aktif.
Ekli dosyayı görüntüle 651
teşekkürler sinan ustam..
şu an izliyorum..
aktif ve çalışıyor..
Bak verdiğim Panel aktif. Ancak benim elimde 55 adet titan hesabı var ama sadece bir tanesi aktif.
Ekli dosyayı görüntüle 651
Benim verdiğim titan panel. Sen hangisini kastediyorsun anlamadım. Hesabını özelden göndermek istersen bi bakayıım.
Yarım saat fişini çektim yine düzelmedi çalışmıyor maaleseferkantuğ usta iki titan karışmış onun sorduğu heroxun paylasştığı dns meşhur titan paneli senin paylaştığın titan a başlayan sadece adı titan olan panel olcaykk geçende yazdım modemin fişini yarım saat çek reset atmış oluyon
Ben taratayimtivigo nun dnsi var elimde tarıcak olan varsa atabilirim.?
Arkadaşlar bu panelden çalışanı sizde varmı varsa atabilirmisiniz
bende açmıyor vpn ile açabilirArkadaşlar bu panelden çalışanı sizde varmı varsa atabilirmisiniz
Bu panel hem vpn seçer,hem de her hesapta görüntü vermez anlayacağın zor panel seçmişsin.
İkiside aynı panel.vpn ile yukleme yapıyorum ama kanallar acilmiyor.anlayan bir arkadaş bakabilir mi
Octihide VPN İtalya ile çalıştırdım.calistiramayan arkadaşlarin da bilgisi olsunBu pa
İkiside aynı panel.vpn ile yukleme yapıyorum ama kanallar acilmiyor.anlayan bir arkadaş bakabilir mi
nel hem vpn seçer,hem de her hesapta görüntü vermez anlayacağın zor panel seçmişsin.
http://sd3.sam17.eu/get.php?username=padir01&password=bayram01&type=m3u_plus çalışıyor TRmerhaba, http://sd3.sam17.eu:80 bunun yenisini bilen var mı, teşekkür ediyorum ...
hangi panel bu ?
taramak isteyene aktif
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.