Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IP_TV_LİNKLERİ GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

By AvALeoN
Evet modemi kapatıp aç. Verdiğim panelle hesabın açmıyorsa elindeki hesap aktif değil demektir. Yeni hesapları araştır.

Hocam bi aralar bu sitenin paneli vardı baya ne oldu buna ??

Bak verdiğim Panel aktif. Ancak benim elimde 55 adet titan hesabı var ama sadece bir tanesi aktif.

Ekli dosyayı görüntüle 651

Bu Titan değil abi benim bahsettiğim panel bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250410-003330.png
    Screenshot_20250410-003330.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 27
Benim verdiğim titan panel. Sen hangisini kastediyorsun anlamadım. Hesabını özelden göndermek istersen bi bakayıım.

teşekkürler sinan ustam..
şu an izliyorum..
aktif ve çalışıyor..

eski dnsi buydu bu panelin

Bak verdiğim Panel aktif. Ancak benim elimde 55 adet titan hesabı var ama sadece bir tanesi aktif.

Bu Titan değil abi benim bahsettiğim panel bu
Benim verdiğim titan panel. Sen hangisini kastediyorsun anlamadım. Hesabını özelden göndermek istersen bi bakayıım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250410-005322.png
    Screenshot_20250410-005322.png
    157,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20250410-005312.png
    Screenshot_20250410-005312.png
    219,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20250410-005312.png
    Screenshot_20250410-005312.png
    219,6 KB · Görüntüleme: 26
erkantuğ usta iki titan karışmış onun sorduğu heroxun paylasştığı dns meşhur titan paneli senin paylaştığın titan a başlayan sadece adı titan olan panel olcaykk geçende yazdım modemin fişini yarım saat çek reset atmış oluyon

tivigo nun dnsi var elimde tarıcak olan varsa atabilirim.?

erkantuğ usta iki titan karışmış onun sorduğu heroxun paylasştığı dns meşhur titan paneli senin paylaştığın titan a başlayan sadece adı titan olan panel olcaykk geçende yazdım modemin fişini yarım saat çek reset atmış oluyon
Yarım saat fişini çektim yine düzelmedi çalışmıyor maalesef

tivigo nun dnsi var elimde tarıcak olan varsa atabilirim.?
Ben taratayim

İkiside aynı panel.vpn ile yukleme yapıyorum ama kanallar acilmiyor.anlayan bir arkadaş bakabilir mi

Son düzenleme:

İkiside aynı panel.vpn ile yukleme yapıyorum ama kanallar acilmiyor.anlayan bir arkadaş bakabilir mi
Bu panel hem vpn seçer,hem de her hesapta görüntü vermez anlayacağın zor panel seçmişsin.

Bu pa

nel hem vpn seçer,hem de her hesapta görüntü vermez anlayacağın zor panel seçmişsin.
Octihide VPN İtalya ile çalıştırdım.calistiramayan arkadaşlarin da bilgisi olsun

merhaba, http://sd3.sam17.eu:80 bunun yenisini bilen var mı, teşekkür ediyorum ...

ustalar 5g iptv ticari iptv mgold iptv dns adresini vpnsiz olanını özelden yollayabilirmisiniz çok övdükleri bu panelleri merak ettim tarayım düşer belki

taramak isteyene aktif

Son düzenleme:
büyük ihtimalle mgold iptv

3b iptvymiş bende var hesap

http://tv.euwinline.xyz:8080 ustalar bu denge srverin vpnsiz hali varmı bendeki hesaplar çalışmadı usta

Vpnsiz çalışanı var mı

http://premiumquality.live:8080/ rica etsem yanları var mıdır stalkerda bende maclar var

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri