Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli tanık olmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alitas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alitas

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
58

Tanju Özcan savcılara seslendi: Gizli tanık olmak istiyorum​

İBB'ye yönelik operasyonların ardından gizli tanık ifadeleri tartışma yaratırken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.​

23 Mart 2025 11:11

Tanju Özcan savcılara seslendi: Gizli tanık olmak istiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu, "Kent Uzlaşısı" soruşturmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, yolsuzluk soruşturmasında tutuklandı. İBB Medya A.Ş. Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da tutuklanan isimler arasında. İBB soruşturmasınta gizli tanık ifadeleri tartışma yarattı. Gizli tanığın verdiği ifadeye yönelik gelişmeler devam ederken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Özcan sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Türkiye genelinde tüm Savcılara sesleniyorum! Gizli tanık olmak istiyorum! Melih Gökçek başta olmak üzere bakanlık yapmış ve yapanlar ile ilgili bildiklerim var! Kod adımı “KÖROĞLU” koyun, beşli çete dahil neler anlatacağım neler..hadi çağrı bekliyorum!"

Tanju Özcan'ın savcılara seslenerek gizli tanık olmak istediğini belirttiği bu açıklama oldukça dikkat çekici. Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım, Türkiye gündeminde büyük yankı uyandırmış olabilir. Özellikle daha önce bakanlık yapmış isimler ve beşli çete ile ilgili bildiklerini paylaşacağını belirtmesi, kamuoyunda merak uyandırmış olabilir.

Gizli tanık ifadeleri, özellikle son dönemlerde pek çok soruşturma ve dava sürecinde önemli bir role sahip olmuştur. Bu açıklama sonrasında Tanju Özcan'ın vereceği bilgilerin nasıl bir etki yaratacağı ve hangi süreçleri başlatacağı merak konusu olabilir. Özcan'ın "KÖROĞLU" kod adını kullanacağını belirtmesi de dikkat çekici bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Savcıların bu konuda nasıl bir adım atacakları ve Tanju Özcan'ın verdiği bilgilerin nasıl değerlendirileceği, önümüzdeki günlerde büyük bir merak konusu olabilir. Bu tarz açıklamalar genellikle hukuki ve siyasi süreçleri etkileyebilir, dolayısıyla yaşanacak gelişmeler yakından takip edilmelidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri