Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Karnabahar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı galeta unu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1’er çay kaşığı ( karabiber, kırmızı toz biber, tuz)

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları buharda haşlayalım. Şayet buhar tencereniz yoksa bildiğiniz usulle suda da haşlayabilirsiniz. Lakin zerzevatları buharda haşlarsak sıhhatimiz için azamî yarar sağlamış oluruz.
Yumurta ve yoğurdu yeterlice karıştıralım.
Kalan tüm materyalleri de bu karışıma ekleyip güzelce çırpalım.
Hazırladığımız bu karışıma tek tek karnabaharları buluyoruz ve yağlı kağıt serili tepsimize dizip evvelce ısıttığımız 180 derecelik fırında 15 dk pişiriyoruz.
Dilerseniz sarımsaklı yoğurt hazırlayıp servis edebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri