Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Farklı Tavuk Kapama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Farklı Tavuk Kapama Tanımı İçin Materyaller

Üzeri için;
2 adet tavuk but
Tuz
Pulbiber
Karabiber
Pilav için;
1.5 su bardağı pirinç
3 su bardağı sıcak su
1 adet soğan
1 adet havuç
2 diş sarımsak
3 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ

Farklı Tavuk Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tavuklarımız tuz, karabiber ve pulbiber ile harmanlayın tencereye koyuyoruz ve altı kısık bir halde pişiriyoruz kendi suyunu çektikten sonra sıvı yağ ekleyip kızartalım.
Başka bir tencerede tereyağı ve sıvı yağını koyuyoruz. Üzerine soğan ve sarımsakları rendeliyoruz. Soğanları pembeleşinceye kadar pişirelim.
Sonra rendelediğimiz havuçları koyalım 3-4 dakika sonra pirinçleri ekliyoruz ve biraz kavurduktan sonra tuz ekleyip, suyunu koyuyoruz.
Üzerine kızarttığımız tavukları koyup, pişiriyoruz. Pilav suyunu çektikten sonra servise hazır afiyet olsun.
Farklı Tavuk Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri