Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Et Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller
3-4 kesim kemikli et
1.5 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
4 diş sarımsak
Tuz

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel zerzevatları soyun yıkayın ve büyük büyük doğrayın.
Daha sonra kemikli etleri yıkayın ve düdüklü tencereye sebzelerin üzerine alın.
Üzeri geçene kadar su koyun tuz atın ve düdüklü fışlayana kadar orta ateşte fışladıktan sonra kısık ateşte 25 dk pişirin. Afiyet olsun
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri