Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Program En Çok Aranan Program Yan Panel Bulma (IP TV DNS DETECT)

sonerbozkurt35

sonerbozkurt35

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
56
Çok fazla istek olduğu için benimde kullandığım IP TV DNS DETECT Programını sizlerle paylaşıyorum.
Programın yapımcısı ben değilim, Paylaşım Baron66 nickli arkadaşımızındır.

1744208794797.png1744208807651.png

İndirme Linki Aşağıdadır...

ben biliyorum bu programı usta patlayan panelin yanını vermiyor genelde verdiği yanlar alakasız yanlar usta

İyi bir program varsa onu paylaşırsan çok güzel olur usta bu programın diğer programlardan pek farkı yok denedim ben bu programı.

Çok fazla istek olduğu için benimde kullandığım IP TV DNS DETECT Programını sizlerle paylaşıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 629Ekli dosyayı görüntüle 630

* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Eline saglik kardesim,ben bu programi bilmiyordum umarim isimize yarar,nedense her paylasimdan sonra programlar biliniyor taniniyor ama kimse paylasmiyor,yalniz laf kalabaligi yapiyor,paylasimlarinin devamini bekliyoruz eline saglik.

Ekli dosyayı görüntüle 629Ekli dosyayı görüntüle 630

* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
SELAMLAR LÜTFEN UYGULAMA PROĞRAMINI PAYLAŞIRMISNIZ. VERİLEN LİNK AÇILMADI.

SELAMLAR LÜTFEN UYGULAMA PROĞRAMINI PAYLAŞIRMISNIZ. VERİLEN LİNK AÇILMADI.
Linkte herhangi bir sorun yok aktif çalışıyor. Kendi yüklemem zaten

salezli usta diye biri vardı , onun programının gelişmiş versiyonu..baktım..çok güzel çalışıyor.. 3 tane yan buldum..​

salezli usta diye biri vardı , onun programının gelişmiş versiyonu..baktım..çok güzel çalışıyor.. 3 tane yan buldum..​

BU PROGRAMDANMI BAHSEDİYORSUNUZ

evet
sonerbozkurt35 ustamın paylaşımından bahsediyorum..çok güzel çalışıyor..

ben biliyorum bu programı usta patlayan panelin yanını vermiyor genelde verdiği yanlar alakasız yanlar usta
@sinan31 usta bende acemilik var eğer program sıkıntılı ise kaldırayım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri