Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dikme Tirit

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Dikme Tirit Tanımı İçin Materyaller
3 adet yufka
1 bütün tavuk
3 yemek kaşığı tereyağı
Tuz

Dikme Tirit Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tavuğumuzun temizlenecek yerlerini temizleyip,ocakta ütülüyoruz.
Akabinde düzgünce yıkıyoruz.
Tenceremize 3 yemek kaşığı tereyağ ekleyip eritiyoruz.
İçine tavuğumuzu koyup biraz kavuruyoruz.
Sonra suyunu ekleyip pişiriyoruz.
En son olarak tuzunu da katıyoruz.
Yufkaları dilip borcam kabımıza diziyoruz.
Üzerine tavuğun suyundan ekliyoruz. Suyu azar azar denetimli ek edelim ki yufkalar hamur olmasın.
Sonra tavukdan üzerine kesimli formda diziyoruz.
En son da üzerine kızarmış bol tereyağını gezdiriyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun.
Dikme Tirit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri