Desa deri nin sahibi kim?
Çelet Holding A.SDesa / Üst kuruluşuDesa ne zaman çıktı?
1972 yılında bayan çantası üreterek işe başlayan DESA’nın Türk tüketicisi ile buluştuğu ilk mağazası 1973 yılında Erenköy’de açılır ve Türk tüketicisi ilk defa omuzdan askılı bayan çantası ile tanışır.Melih Çelet kaç yaşında?
Melih Çelet kaç yaşında?Dünyanın gördüğü en büyük krizlerden biri olan pandemiye rağmen bir gün bile ara vermeden işinin başında duran 71 yaşındaki Melih Çelet ve oğlu Burak Çelet, dünya moda devlerine bile havlu attıran pandemi krizini hasarsız atlatmanın gururunu yaşıyor.
Barış Çelet kimdir?
Bugün Barmes Deri Yönetim Kurulu’nda Barış ve Sinan Çelet kardeşler yer alırken Barmes’in üretim şirketi olarak faaliyete geçirilen Sardem’in yönetim kurulu başkanlığını kuzenleri Mert Çelet yapıyor. Barmes, Sardem’le üretiminin yüzde 50’sini Japonya ve birçok Avrupa ülkesine ihraç ediyor.Desa Ayakkabı kaç mağazası var?
Türkiye genelindeki 63 Desa, 21 Desa Samsonite, 5 Desa Franchaise, 14 Samsonite JV ve 1 sanal mağaza olmak üzere toplam 104 mağazasıyla perakende operasyonları ağırlıklı olarak yurtiçinde olan Desa’nın ayrıca Londra’da ve Düsseldorf’ta olmak üzere toplam iki showroom’u bulunmaktadır.Desa kaç mağazası var?
Desa kaç mağazası var?Burçak ÇELET – Yönetim Kurulu Üyesi Burçak ÇELET, 2002 yılında University of Surrey’de perakende yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamış olup 2003 – 2004 yıllarında Joker’de Maxitoys – Kategori Yöneticisi olarak görev yapmıştır.
Oylum Talu
Doğum | 9 Ağustos 1976 İzmir, Türkiye
Milliyet | Türk
Meslek | Sunucu ve yönetmen
Evlilik | Mert Çelet (b. 2007) Methi Bengisu ( e. 2013; b. 2020)