Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cumadan Sonra Okunacak Rızık Duası ve Anlamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Bol Kazanç İçin Okunacak Dua - Bereket İçin Okunacak Dua - Evde Bol Rızık İçin Dua

Allahümme yâ Ganiyyü, yâ Hamîdü, yâ Mübdiü yâ Mu’idü yâ Rahîmü ya Vedûd. Eğisnî bi helâlike an harâmike ve bitâatike an ma’siyetike vebi fadlike ammen sivake.

Anlamı: Ey Ganî, ey Hamîd, ey icâd edici ve ey iâde edici ey merhamet sahibi ve ey muhabbet eden Allah’ım. Helâlin ile beni haramdan sakındır. Tâatın ile mâsiyetinden beni uzaklaştır. Fazlü keremin ile Senden gayrisini bana unuttur.

Helal kazanç için ve bol rızık için bu duâya akşam sabah devam etmeli, en az üç veya yedi defa okumalı. Bu mübârek duâyı İmam-ı Âzam’ın okuduğu ve ondan kaldığı rivayet edilmektedir. Bilhassa rızkın çoğalması için okunan bu duâ en fazla cumâ namazından sonra okunmakta ve büyük fazilet gözetilmektedir. İmam-ı Âzam’ın bu duası bir çok fakiri zengin etmiştir.

Kaynak: Mecmuatül-Ahzab "Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi"

Tercüme: Ahmet Faik Arslantürkoğlu s: 193-194-195 Bahar Yayınları

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri