Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Yayın Holding'in yönetim kurulu belli oldu Kenan Tekdağ'dan açıklama

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.929
can-medya-haberturk-lvtx_cover.jpg

Ciner Yayın Holding'in hisselerinin Can Grubu'na devir sürecinin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu da belirlendi. Mehmet Kenan Tekdağ Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Başkan Vekili Mehmet Şakir Can oldu. Kemal Can da Yönetim Kurulu Üyesi oldu​

Can Grubu'nun hisselerini devraldığı Ciner Yayın Holding'in ismi Can Yayın Holding olarak değiştirildi. Holding'in yönetim kurulu da belirlendi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ, yeni yönetim kuruluna ilişkin açıklama yaptı. Tekdağ'ın açıklaması şöyle:
Değerli Arkadaşlarım…
Bildiğiniz üzere Ciner Yayın Holding'in hisselerinin Can Grubu'na devrinin hukuki ve fiili olarak tamamlanmış olduğunu sizlerle daha önce paylaşmıştım.
Devir sonrasında gerek Ciner Yayın Holding'de ve gerekse iştiraki yayıncı şirketlerde genel kurullar da tamamlanmış ve buna bağlı olarak yönetim kurulları da değişmiştir.
Buna göre; Ciner Yayın Holding'in ismi Can Yayın Holding olarak değiştirilmiş ve Can Yayın Holding'in yeni yönetim kurulu; Mehmet Kenan Tekdağ (Yönetim Kurulu Başkanı), Mehmet Şakir Can (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Kemal Can (Yönetim Kurulu Üyesi)şeklinde oluşturulmuştur.
Aynı şekilde yayın mecralarımızın sahibi ve yayıncısı olan şirketlerimizde de yönetim kurulları yeniden oluşturulmuştur.
Buna göre;HabertürkTV, Haberturk.com,
Show TV, HT Bloomberg ve HT Spor kanallarımızın yönetim kurulları;
Mehmet Kenan Tekdağ (Yönetim Kurulu Başkanı), Mehmet Şakir Can (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Kemal Can (Yönetim Kurulu Üyesi) Dr. Avukat Özgün Öztunç (Yönetim Kurulu üyesi) şeklinde teşkil edilmiştir.
Yeni dönemin Can Medya Grubumuza ve tüm mensuplarımıza hayırlı başarılar getirmesi temennisiyle bilgilerinizi rica ederim.
Mehmet Kenan TEKDAĞ
Can Yayın Holding
Yönetim Kurulu Başkanı

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ciner Yayın Holding'in hisselerinin Can Grubu'na devriyle birlikte Can Yayın Holding'in yönetim kurulu belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ, Başkan Vekili Mehmet Şakir Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Can olarak belirlendi. Ayrıca, Can Yayın Holding'in yeni yönetim kurulu oluşturulduğu gibi, yayın mecralarına sahip olan şirketlerin yönetim kurulları da yeniden yapılandırıldı.

HabertürkTV, Haberturk.com, Show TV, HT Bloomberg ve HT Spor kanallarının yönetim kurulları ise Mehmet Kenan Tekdağ (Yönetim Kurulu Başkanı), Mehmet Şakir Can (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Kemal Can (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Dr. Avukat Özgün Öztunç (Yönetim Kurulu Üyesi) şeklinde oluşturuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ, yeni dönemin Can Medya Grubu'na ve tüm personeline hayırlı ve başarılı olmasını temenni ederek açıklama yaptı. Bu gelişmelerle birlikte Can Yayın Holding'in ve bağlı iştiraklerinin yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atması beklenmektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri