- Credits
- 109.823
Glow programı bilgisayarınızın donanımsal ve yazılımsal özelliklerini detaylı bir şekilde analiz etmenizi sağlar.
Ücretsizdir.Teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar bile sistemleri hakkında kapsamlı bilgilere kolaylıkla erişebilir.
Glow Programının Özellikleri:
İşletim sistemi, anakart, işlemci, RAM, grafik kartı, depolama birimleri, ağ bağlantıları, USB aygıtları, ses donanımı, pil durumu, yüklü sürücüler ve hizmetler gibi birçok bileşen hakkında ayrıntılı bilgiler sunar.

Basit ve anlaşılır tasarımı vardır.
Sistem onarımı, temizleme, CPU/RAM/Disk performans testleri, DNS testi, ağ onarımı ve kayıtlı Wi-Fi şifrelerini görüntüleme gibi ek özellikler sunar.
Glow Nasıl Kurulur? Nasıl Kullanılır?
İşletim Sistemi olarak Windows 10 20H2 x64 ve üzeri olması gerekiyor.
Glow’u indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:
Ücretsizdir.Teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar bile sistemleri hakkında kapsamlı bilgilere kolaylıkla erişebilir.
Glow Programının Özellikleri:
İşletim sistemi, anakart, işlemci, RAM, grafik kartı, depolama birimleri, ağ bağlantıları, USB aygıtları, ses donanımı, pil durumu, yüklü sürücüler ve hizmetler gibi birçok bileşen hakkında ayrıntılı bilgiler sunar.

Basit ve anlaşılır tasarımı vardır.
Sistem onarımı, temizleme, CPU/RAM/Disk performans testleri, DNS testi, ağ onarımı ve kayıtlı Wi-Fi şifrelerini görüntüleme gibi ek özellikler sunar.
Glow Nasıl Kurulur? Nasıl Kullanılır?
İşletim Sistemi olarak Windows 10 20H2 x64 ve üzeri olması gerekiyor.
Glow’u indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: