Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Ben Gamlı Hazan Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.542
Ben Gamlı Hazan Şarkı Sozleri
Ben Gamlı Hazan Şarkısı
Ben gamlı hazan, sense bahar, dinle de vazgec
Sen kendine kendin gibi bir taze bahar sec
Olmaz meleğim boyle bir aşk, bende vakit gec
Sen kendine kendin gibi bir taze bahar sec

"Ben Gamlı Hazan" şarkısında yer alan bu 4 dizede aşkın gerçek doğasını ve ilişkinin karmaşıklığını anlatıyor. Şarkının sözlerine göre, hüzünlü bir sonbahar olan "ben" ile neşeli bir bahar olan "sen" arasında bir çatışma yaşanıyor. "Ben" kendisinin senin gibi bir baharı asla seçemeyeceğini ancak senin kendine uygun taze bir bahar seçmen gerektiğini belirtirken, aşkın tek taraflı ve dengesiz olduğunu ifade ediyor. Bu çelişki ve duygusal karmaşa şarkının ana temasını oluşturuyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri