Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Baş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Baş Normalden buyuk gorulen baş ziyade şerefe, kucuk baş naksanlığa, Birden fazla başı olduğunu goren bekarsa evlenmeye, değilse duşmana galip gelmeye, Acık gorulen baş gunah ve masiyete, Başın kesilmesi emekli olmaya, maddi bağımsızlığa, Baş aşağı asılmak sserzenişlerle dolu omre, Topluluk icinde başını one eğmek bir gunah işlemeye, Elinde bir ya da daha cok kesik adam başı olduğunu gormek reisliğe, Kendi başının kesildiğini ve onu yerden alıp goturduğunu gormek reisliğin elinden alınmasına, Başın arslanbaşına donmesi mulke; eşek, at kopek vs başına donduğunu gormek meşakkate; kuş başına donduğunu gormek fazla yolculuğa; koyun başı şekline donuşmesi itaatkar biri olmaya ya da miktari belirli mala; guclu hayvanlardan birinin başına donuştuğunu gormek durumunun guclenmesine, zayıf olanlarınkine donuşmesi işlerin gerilemesine, Baştaki yara hastalığa, ona surulen koku ve yağ işin ve gayretin guzelliğine, Kendi başını eline almak borclu ile anlaşmaya, kesilen başını tekrar yerine koymak şehadete, Baş bazen Baş bazen yoneticiye, alime, ana ve babaya delalet eder Başın kel olması zahmetle kazanılan ve kendisinde hayır olmayan mala, kel kadın başı gormek kıtlık seneye, Başın sargılı gorulmesi nezle olmaya yahut şerden ırak durmaya delalet eder Ruyada gorulen vucuttan ayrılmış gibi duran, canlı baş, onemli bir kişinin akla hayale gelmeyen bir hareketi yuzunden herşeyin karışacağına işarettir Ruyada birisinin başını ucurmak, kişinin birisine yardım edecek demektir Kendi başı ucurulan kişi de onemli bir kişiden yardım gorur Birisinin yardımıyla parasal sıkıntılarınızı gidereceğinize yorumlanır

Baş rüyalarının çeşitli semboller ve anlamları bulunmaktadır. Büyük bir baş görmek genellikle şerefe, küçük bir baş ise naksanlığa işaret eder. Birden fazla başı olduğunu görmek bekarsanız evlenmeye, değilseniz düşmana galip gelmeye yorumlanır. Başın açık olduğunu görmek günah ve masiyete işaret edebilirken, başın kesilmesi emekli olmaya veya maddi bağımsızlığa delalet edebilir.

Topluluk içinde başını öne eğmek, bir günah işlemeye işaret edebilirken, elinde kesik bir baş olduğunu görmek reisliğe, kendi başının kesildiğini ve onu yerden aldığını görmek ise reisliğin elinden alınmasına yorumlanabilir. Başın başka bir hayvanın başına dönüşmesi de farklı anlamlara gelebilir. Örneğin, başın arslan başına dönmesi mülke, eşek veya at başına dönmesi meşakkate, kuş başına dönmesi fazla yolculuğa işaret edebilir.

Başındaki yara hastalığa, başın sargılı olduğunu görmek nezle olmaya veya şerden uzak durmaya işaret edebilir. Başın kel olması ise zahmetle kazanılan ancak hayır getirmeyen mala işaret edebilir. Başının sargılı olması genellikle nezleye veya kötülükten uzak durmaya işaret edebilir.

Rüyada vücuttan ayrılmış gibi duran canlı bir baş görmek, önemli bir kişinin akla hayale gelmeyen bir hareketi nedeniyle her şeyin karışacağına işaret edebilir. Birinin başını uçurmak ise genellikle birisine yardım edeceğinizi veya birisinin size yardım edeceğini simgeler. Kendi başınız uçurulması durumunda ise önemli bir kişiden yardım görebileceğinize yorumlanabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri