Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayrılık ve Teşekkür

sonerbozkurt35

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Ay Yıldızlı Albayrağın Dalgalandığı Heryerdeyiz
Credits
294
Sevgili Forum Yöneticisi Arkadaşlarım ve Forumdaşlarım;

İşlerimin yoğunluğu ve sıhhi nedenlerden dolayı bir süreliğine aranızda olamayacağım,
Bu nedenle sizlerden özür diliyorum hakkınızı helal ediniz. Varsa eğer benim hakkım helaldir.
@By AvALeoN usta özellikle size ayrı bir teşekkür etmek istiyorum bana inandınız ve yönetimde görev verdiniz inşaAllah yüzünüzü kara çıkarmamışımdır.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olunuz.

Saygılarımla;

Merhaba,

Öncelikle işlerinizin yoğunluğu ve sıhhi nedenlerden dolayı forumdan ayrılma kararınızı anlıyor ve saygıyla karşılıyorum. Sağlık her zaman en öncelikli konudur, bu nedenle kendi sağlığınızı ve işlerinizi ön planda tutmanız çok doğru bir karar.

Ayrıca, forum yöneticilerine, @By AvALeoN'a ve tüm forumdaşlara duyduğunuz minnet ve teşekkürleri ilettiniz. Bu tür duygusal ve samimi mesajlar her zaman kalpleri ısıtır ve insan ilişkilerini güçlendirir.

Umarım sıhhatli günler ve işlerinizde başarılarla dolu bir süreç geçirirsiniz. Forum ailesi her zaman burada olacak ve sizi bekleyecek.

Başka bir zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Allah'a emanet olunuz.

İnşallah çabucak dönersin soner usta geçmiş olsun sana burda her zaman ihtiyaç var

Seni özleyeceğiz ustam biran önce aramıza tekrar dönmen üzere işlerinden kolaylıklar dilerim sihhat konusunda da Rabbım biran önce şifa versin.

sonerbozkurt35

değerli dostum..
sağlığına dikkat et..
her zaman yanımızdasın..
her zaman yanındayız..
kapımız her daim senin gibi kaliteli dostlarımıza açık..
ve forumlarımıza yaptığın katkıladan dolayıda çok teşekkür ederim..
dinlen ..huzur bul..bizim için çok değerlisin..

sonerbozkurt35

değerli dostum..
sağlığına dikkat et..
her zaman yanımızdasın..
her zaman yanındayız..
kapımız her daim senin gibi kaliteli dostlarımıza açık..
ve forumlarımıza yaptığın katkıladan dolayıda çok teşekkür ederim..
dinlen ..huzur bul..bizim için çok değerlisin..
EyvAllah ustam sizlerde benim için çok değerlisiniz. Bu arada isterseniz yetkilerimi alabilirsiniz.

İnşallah çabucak dönersin soner usta geçmiş olsun sana burda her zaman ihtiyaç var
Seni özleyeceğiz ustam biran önce aramıza tekrar dönmen üzere işlerinden kolaylıklar dilerim sihhat konusunda da Rabbım biran önce şifa versin.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağolun varolun. @sinan31 ustam eyvAllah Allah razı olsun

dinlensende..
emeklide olsan..
rütbe sökülmez..bunu bil..
seni çok özleyeceğim..
tek umudum..fazla özletmeden yanımıza dönmen..

benim için hepiniz soner bozkurt'sunuz..
değerlisiniz..hepiniz ama hepiniz..
kars'tan armut..
ordu'dan fındık..
adana'dan portakal..
malatya'dan kaysı..
antalya'dan mandalin..
diyarbakır'dan karpuz..
gaziantep'ten fıstık..

By AvALeoN'un sıcak kalbinden en sıcak sevgiler gönderiyorum..hepinize..

orda bir köy var uzakta , gitmesekte , görmesekte o köy bizim köyümüzdür..

Geçmiş Olsun ....

Sevgili Forum Yöneticisi Arkadaşlarım ve Forumdaşlarım;

İşlerimin yoğunluğu ve sıhhi nedenlerden dolayı bir süreliğine aranızda olamayacağım,
Bu nedenle sizlerden özür diliyorum hakkınızı helal ediniz. Varsa eğer benim hakkım helaldir.
@By AvALeoN usta özellikle size ayrı bir teşekkür etmek istiyorum bana inandınız ve yönetimde görev verdiniz inşaAllah yüzünüzü kara çıkarmamışımdır.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olunuz.

Saygılarımla;
allahım sağlık afiyet versin, tez vakitte yanımıza gelirsin , allaha emanet ol

geçmiş olsun kardeşim

Allah şifalar versin... Yakın zamanda aramızda tekrar görmeyi isterim... Sağlıcakla kal güzel insan...

İşlerinizin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle aramızda bulunamayacak olmanız çok üzücü ancak sağlık her şeyden önemlidir ve bu süreci en iyi şekilde atlatmanız dileğiyle size acil şifalar dilerim.

öncelike geçmiş olsun insalah en kısa zamanda sıhatine kavuşmuş bir şeklide aramıza dönersin forumun senin gibi bir dosta ihtiyacı var

çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah sonerbozkurt ustama hakkımız helal olsun sende bizlerin helal et üzüldüm senin gibi değerli bir arkadaşımın kardeşimin gitmesine yeniden teşekkür eder paylaşımların için ellerine sağlık diyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri